Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 07
Після того, як нарешті вирішилось питання про передачу команди „Десна” від ПФК „Десна-Партнер” новим власникам, чернігівські вболівальники полегшено зітхнули.

І хоча згаяно багато часу, та команда була сформована і форсованими темпами почала підготовку до весняної частини чемпіонату.

Здавалося б, після тривалої полеміки, затягування процесу передачі команди і відвертого шантажу з боку ПФК „Десна-Парнер” можна було б поставити крапку, адже справу зроблено. Однак колишні власники клубу й досі вдають, що ще не сказали „останнього слова”.

Підтвердження цього – офіційний сайт клубу, який чомусь і досі належить ПФК „Десна-Партер” – структурі, по якій болільники „Десни” вже відспівали панахиду.

На тому сайті й досі стверджується, що перебування на чолі „Десни” пана Савченка було великим благом для чернігівського футболу, а тепер начебто все буде погано. Начебто нові фіолетові кольори „Десни” встигли полюбитися всій Україні. Начебто ПФК „Десна-Партнер” при передачі клубу в усіх питаннях йшов назустріч новим власникам команди, але вони відмовлялись від допомоги. І все таке інше.  Читати далі>>>
Переглядів: 2057 | Додав: DimaX | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (12)

Іван Чаус, віце-президент ФК "Десна", котрий очолював футбольний клуб близько десяти років, зізнається, що він особливо не вірив у нинішнє збереження "Десни". Втім, десь ще у середені січня все-таки, як-то кажуть, замиготів промінчик надії, передачі клубу.
   

    - Усе починалося з того, що мені зателефонував із Рівного помічник Короткова, з яким, до речі, ми раніше не були знайомі, - ділиться Іван Петрович. - А в середені січня Валерій Олександрович побував у Чернігові. Його прийняв міський голова. Перемовини з другого разу виявилися результативними.


    Було створено приватне підприємство "Футбольний клуб "Десна". Про те, що новий власник вже є, повідомили Савченку.  Читати далі>>>
Переглядів: 1789 | Додав: DimaX | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

Договором про правонаступництво від 09.02.2009 р. між ТОВ "ПФК "Десна-Партнер" та ПП ФК "Десна" - було передбачено виконання певних умов зі сторони старих власників футбольного клубу з метою забезпечення участі ФК "Десна", в особі ПП ФК "Десна" в змаганнях футбольних клубів в першості ПФЛ України сезону 2008/2009р.р.

В зв'язку з тим, що до сьогодні ТОВ "ПФК "Десна-Партнер" не виконало у повному обсязі умови договору правонаступництва - ставиться під загрозу збереження футболу на теренах Чернігівської області та участь ФК "Десна" в змаганнях. А саме не було передано до ПП ФК "Десна" офіційний сайт, який весь час був інформаційною візиткою клубу, і за допомогою якого будь-який вболівальник міг дізнатися про останні новини із табору команди, та електронну адресу ФК "Десна" - desna@fcdesna.com.

Як відомо передача вказаних електронних ресурсів є необхідною і обов'язковою умовою участі клубу в змаганнях під егідою ПФЛ та Федерації футболу України.

Той факт, що ми неодноразово зверталися до Савченка О.Ю. (а жодної відповіді так і не надішло) з метою вирішення цього питання, викликає стурбованість про подальше існування футболу на теренах чернігівської області



З повагою Валерій Коротков
Переглядів: 1610 | Додав: DimaX | Дата: 07.04.2009 | Коментарі (0)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024