Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 13 » Чернігівські фанати відзначили ювілей.
Чернігівські фанати відзначили ювілей.
12:50
В будь-якому чужому місті важливо знайти місце для ночівлі. А ще краще – завести друзів, які змогли б тебе забезпечити ночівлею. Як виявилося, в Мукачевому це не є проблемою. Піднявшись на вершину найвищої „домашньої” гори Паланки, я випадково познайомився там з мукачівською неформальною молоддю і, знайшовши зацікавленість до себе з їхнього боку, гарантовано отримав дружнє спілкування і місце для ночівлі (до себе додому запросив місцевий знавець комп’ютерів Юра Тесленко).

Все якнайкраще склалось і в день матчу. Зустрівшись на залізничному вокзалі з рештою фанів „Десни”, вже разом піднялись на замкову гору у мукачівську фортецю. А потім був футбол, гостинність ужгородських фанатів і доброзичливість мукачівської міліції.

Матч розпочався атаками „Закарпаття”, але й деснянці не відсиджувалися в обороні, до 10-ї хвилини тричі змусивши воротаря господарів поля вступити у боротьбу.

Гра тривала й надалі в тому ж дусі – „Закарпаття” атакувало, „Десна” відбивалась, при першій-ліпшій нагоді шукаючи щастя біля чужих воріт. Здавалося, що перший тайм наші протримаються, але на 43-й хвилині ужгородцю Валентину Платонову вдався рідкісний за красою дальній удар, після якого м’яч затріпотів у сітці воріт „Десни”.

Після перерви малюнок гри не змінився. „Закарпаття”, як і зичить одному з лідерів чемпіонату, атакувало, „Десна” захищалась. Та все ж пліттю обуха не перебити – ужгородський клуб був сильнішим.

На 54-й хвилині „Закарпаття” забиває другий м’яч, а через 12 хвилин – і третій. Гра була програна.

Але репутацію команди в очах присутніх на матчі фанатів врятувати ще було можна. Що деснянці і зробили.

Спочатку випробували „на міцність” стійку воріт „Закарпаття”, а на 81-й хвилині таки „розмочили” рахунок (м’яч забив Олександр Гребінюк).

Отже, 3:1 на користь „Закарпаття”. Рахунок цілком закономірний, але чернігівських футболістів корити в чомусь немає сенсу – на сьогодні суперник об’єктивно сильніший.

Після матчу п’ятірка фанатів „Десни” разом з командою відбула поїздом додому. 200-й виїзд фан-клубу вдався.

Незважаючи на поразку, „Десна” залишилась на 5-у місці, маючи рівну кількість очок (по 32) з „Ігросервісом” і на одне очко випереджаючи луцьку „Волинь”.

Наступний матч „Десна” зіграє на власному полі 17 квітня проти лідера чемпіонату – столичної „Оболоні”.

Олександр Волощук, Львів – Мукачеве – Чернігів
Джерело: "Високий Вал".
Переглядів: 1657 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.5/4 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024