Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 17 » Десна 3:2 Оболонь
Десна 3:2 Оболонь
22:09

Чернігівська «Десна» в надзвичайно нервовому і непередбачуваному поєдинку здолала лідера першої ліги "Оболонь" - 3:2.

Без двох основних гравців захисту чернігівці весь перший тайм тільки те й робили, що відбивалися. Гості особливо багато гострих моментів не створили, але тотальної переваги вистачило, щоб забити гол.

На 30-й хвилині відзначився Куценко, після удару якого з середньої дистанції (прямо по центру воріт) м’яч вдарився в стійку і відскочив у сітку. Гості мали ще дві нагоди забити. Але штрафний від Мазуренка воротар «Десни» потягнув у класному стрибку, а Яворський з «точки Куценка» (див. вище) був трошечки невлучний.

А після перерви «Десну» було не впізнати. Втративши кілька нагод в перші 15 хвилин другого тайму, чернігівці протягом 2 хвилин перевернули все з ніг на голову.

Спочатку Пічкур класним дальнім ударом впритул зі стійкою захопив зненацька Штанька - 1:1. А потім Зейналов увірвався в штрафний майданчик і в боротьбі з захисником, падаючи, зумів копнути м’яча так, щоб той по дузі влетів в дальній кут воріт. Штанько, який кинувся назустріч супернику опинився в напівпозиції.

А «деснянці» не зупинялися. Могли забивати Зарицький і Зейналов (обидва рази – вище воріт). Той же Зейналов бив метрів з 22 - Штанько перевів на кутовий, витягнувши м’яч з під поперечини. Потім Гребінюк бив головою метрів з 4 після подачі кутового - знову класно зіграв Штанько.

Гості відповіли серією кутових і… голом за 5 хвилин до фінального свистка. Відзначився Малиш, якого «забули» в штрафному.

Але остання крапка була за «Десною». Черговий провал в захисті «Оболоні» і Шарпар, вийшовши сам на сам, легко пробив повз голкіпера в сітку воріт.

Переглядів: 1776 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 7
7 Гриц  
0
2 Гриша

Это чем же?????
На Оболони они были круче 7го и 13го вместе взятых!!!!!


6 гриша  
0
кузьмичи меня розстроили

5 22  
0
Этот матч реальна стал праздником, эмоции переполняли да и переполняют до сих пор!!!!! Руки горели, голос охрипший!!!! Вот это чя понимаю сходили на футбол!!!!!)))))))))))))) Молодчики вся команда и каждый по отдельности!!!!!!!!!:)))

4 Муха  
0
О це була дійсно гарна гра! Якщо б так грали увесь матч, а не другу частину другого тайма то Оболонь була б опозорена ще більше! А заголом хлопці молодці, не знаю, що там їм наобіцяли за перемогу, алеж дивитися було приємно!!! Молодці.

3 LOST  
0
Ребята пишите в асю если что 445270440

2 LOST  
0
На офф сайте этой галимой оболони написали что нас было 500, а реально то больше 7 тысяч точно!

1 LOST  
0
Десна я первый раз рад что не могу говорить! Голос на стадионе сорвал!!! Молодцы!!!! cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024