Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 23
Вчора відбувся черговий тур у першій лізі, нагадаємо, що наша "Десна" у цьому турі отримала вихідний (завдяки Комунальнику, що знявся ще у першій частині чемпіонату).
Найбільш запекла гра відбулася у Калініно де місцевий "Фенікс" приймав "Кримпетлицю" з молодіжного, яка й одержала перемогу 1:0 завдяки м'ячу Саранчукова на 18-й хвилині матчу, слід відзначити,
що головний арбітр зустрічі Андрій Кузьмін з Миколаєва, показав у матчі на дві команди 14(!!!) попереджень, і вилучив з поля трьох футболістів.
 Центральний матч туру проходив у Мукачево, де ужгородське "Закарпаття" приймало наших сусідів по таблиці - сімферопольський "Ігросервіс", вже у першому таймі арбітр зустрічі двічі призначив пенальті, якщо першого разу Ярош нереалізував нагоду забити, то за 8 хвилин Чарлес Невуче свою нагоду не втратив. Цей удар і став вирішальним у матчі - перемога Закарпаття 1:0.
Луцька "Волинь" на виїзді розгромила Івано-Франківське "Прикарпаття" 4:0, двічі відзначився вихованець чернігівського футболу Олександр Піщур.
Решта матчів завершилась з такими результатами  Нафтовик розійшовся миром з алчевською Сталлю 1:1, Геліос нарешті здобув перемогу - "битими" з Краснокутська повернулися бурштинські "Енергетики" - 1:0. А ПФК "Севастополь" вдома несподівано втратив очки у боротьбі з Овідіопольським "Дністром".
А ПФК "Олександрія" здобула 3 очки "без бою" завдяки "Княжі" яка не вийшла на другу частину першості.
Таким чином після 24-го туру наша команда у турнірній таблиці опустилася на 7-у сходинку, і має у своєму активі 35-очок, і гру в запасі. І вже найближчої неділі наша команда матиме змогу скоротити відставання від лідерів. Протистояти нашій команді  буде київська молодь з "Динамо-2".

ФК "Десна".
Переглядів: 1120 | Додав: DimaX | Дата: 23.04.2009 | Коментарі (0)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024