Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 27 » Динамо-2 2:2 Десна
Динамо-2 2:2 Десна
10:39
Матч розпочався з "розвідки", особливо загрозливих моментів, не виникало у жодної з команд, а от на 18 хвилині зробивши прорив по правому флангу та "поклавши" на газон Богдана Кобця, Герасимюк віддав точну передачу в район 11 метрової позначки на Дмитра Коркішка якого ледь зачепивши збив з ніг Сергій Старенький - арбітр показує на "точку". Взявся виконувати пенальті сам постраждалий, але з першої спроби дуель проти Федоренка юний Коркішко програв, але головному арбітру матчу здалося, що хтось з деснянців зарано вбіг до карного майданчика і дозволив перебити. З другої спроби динамівець розвів Федоренка і м'яча по різних кутах воріт - 1:0.
Після пропущеного голу сіверяни одразу побігли відіграватися, і вже на 34-й хвилині Зарицький замкнув прострільну передачу з лівого флангу - 1:1. Не встигли динамівці оговтатися від такого руху подій, як після подачі кутового, Богдан Кобця, якого залишили без нагляду, переправив "шкіряного" у верхній кут динамівських воріт. Більше у першому таймі жодних нагод забити у жодної команди не було.
Другий тайм проходив за повної переваги Десни на полі, але перетворити цю перевагу у забиті м'ячі нажаль не вдалося. Постійно терирозували захист господарів Гребінюк і Пічкур (ця парочка мабуть була кращою у грі). А от динамівці не створивши майже нічого все ж змогли зрівняти рахунок. Після подачі кутового най спритнішим виявився Новак, який переправив м'яча у дальній кут від Федоренка - 2:2. Більше футбольних "див" на полі не було, а от нудьгувати вболівальникам все ж не довелось, під завісу матчу матчу команди вірішили визначити сильнішого у кулачних боях, але арбітру ця ідея була не довподоби і ініціаторів такого "замісу" було показано "червоне світло", у "Десни" це був Федоренко, а у "Динамо-2" Коркішко. Матч так і завершився з рахунком 2:2. Динамо-2 вже вкотре зіграло у нічию, а Десна втратила нагоду скоротити відставання від лідерів.
Також додамо, що у середені першого тайму на стадіоні з'явився екс президент "Десни", на, що дуже жваво відреагували чернігівські фанати, які дали йому зрозуміти, що він не потрібен ні команді, ні фанатам, і що "фіолетовий відрізок" у житті команди був ганьбою для міста - вболівальники просто таки виганяли Савченка зі стадіону не цензурними вигуками.
Наступну гру наша команда проведе 2-го травня. Протистояти нашій команді у стінах стадіону Гагаріна буде сімферопольський "Ігросервіс".

ФК "Десна".
изучайте наш портал с порно видео онлайн
Переглядів: 6662 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.2/4 |
Всього коментарів: 9
9 leha  
0
hjckf,jyyb

8 [uad]ROKKI  
0
Д Десна не плохо сыграла так держать smile cool biggrin

6 Муха  
-1
Я непоняв з якого хрена суддя пеналь Денсі дав? І чого його 2 рази били? Бо с першого разу воротар взяв, чи що? Суддівство залишається проблемою нашого футболу! ДЕСНА УПЕРЕД!!!

7 DimaX  
2
перебити дали бо на матчі був президент ФФУ суркіс))

5 гриша  
-1
розслабится*

4 гриша  
-1
какое рослабится???

3 try  
1
ну що лідера перемогли то тепер можна розслаблятися)))))))))))))

2 drakosha  
1
я тоже верю! ВПЕРЕД!!!!!!!!!!!!

1 drakosha  
1
Вперёд, ДЕСНА!!!!!!!! Хочу победу над Игросервисом!!!!!!!!! Я в вас верю!!!!!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024