Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Квітень » 30 » Десна - ІгроСервіс. Перед матчем.
Десна - ІгроСервіс. Перед матчем.
16:38
Тактика
В довгий шлях до Чернігова гості поїдуть без Володимира Бондарчука, а у Десни дискваліфікацію за демонстрацію своїх боксерських навичок відбуває основний голкіпер команди Андрій Федоренко. Безумовно, серйозні втрати як для сіверян, так і для кримчан.
Навряд чи варто очікувати від ІгроСервіса гри від оборони. Занадто багато було амбіцій напередодні матчів з лідерами, щоб одразу їх забути і понизити на рівень середняка чемпіонату. Третя поразка в плани кримчан точно не входить.
Хіба може Десна грати абияк або закрившись у штрафному майданчику при такій підтримці трибун? Останній матч показав, що ні. До речі, і на виїзді підтримка у чернігівців на висоті. Свіжим прикладом слугує останній матч з Динамо-2 і блискучий виїзд фанів Десни до Києва. І підтримали красиво і колишнього президента «згадали» парою заслужених міцних фраз. У Києві віддячити за таку підтримку своїх уболівальників Десні не вдалося, треба б повернути «борг» вдома.

Психологія
І пограли непогано і побилися і перед президентом ФФУ показали себе. Продуктивний виїзд вийшов у Десни і настрій перед матчем зі своїм конкурентом за бронзу чемпіонату повинен бути бойовим.
ІгроСервіс начебто і грав непогано в минулому турі проти Оболоні, і в Мукачево тримався достойно, однак очок у таблицю це не додало. Звичайно, психологічний клімат в команді не найкращий. Чи не похитнулося впевненість у своїх силах у підопічних Сергія Шевченка?.

Пічкур, Гребінюк, Зейналов - Захист ІгроСервіса
Котрий матч поспіль ці гравці проводять на високому рівні. Тероризувати оборону гостей, впевнений, вони будуть і в Суботу.

Воротарське «протистояння»
Чому в дужках? Тому що важко уявити, що очікувати від Вітіва і не завжди стабільного Лавренюка. Не уявляють цього, напевно, навіть самі тренери команд.

Ільяшов, Мазуренко - Боровков, Щедраков
Активна парочка в складі кримчан завжди доставляє купу проблем обороні суперника. А ще є Якименко, Мартинов, Ібрагімов - досвідчені виконавці та лідери ІгроСервіса.

Десна (орієнтовний склад): Вітів, Щедраков, Боровков, Рустамов, Чуланов, Пічкур, Старенький, Кобець, Шарпар, Зейналов, Кілікевич;
ІгроСервіс (орієнтовний склад): Лавренюк, Ветренніков, Мартинов, Чернік, Березовський, Пісний, Ібрагімов, Погорельцев, А. Мазуренко, Якименко, Ільяшов;

Цікаві факти:
- Між собою команди грали 5 разів. Один раз перемогу святкувала Десна, двічі матчі закінчувалися внічию (обидва рази в перші дві зустрічі клубів) і двічі святкував перемоги ІгроСервіс (два останніх матчі).
- За 5 матчів команди забили 22 м'ячі. Середня результативність 4,4 м'ячі за гру!
- Найбільш результативний матч команди зіграли в минулому сезоні. Десна вдома розгромила ІгроСервіс з рахунком 5:2
- Матч минулого кола в Сімферополі закінчився впевненою перемогою ІгроСервіса 3:0 (Мартинов, Бобаль-2)
- Цікаво, що з минулого матчу в основному складі суперника, за великим рахунком, можуть бути лише дві серйозні зміни. Покинули команду Бобаль (Таврія) і Симончук (Оболонь). У той час як у Десни на поле можуть вийти лише 4 гравці, що брали участь в минулому матчі. Це Кобець, Чуланов, Гребінюк і Старенький.

Сергій Гапшенко.
Переглядів: 1272 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024