Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 1 » "Десна" - "ІгроСервіс". Феміда матчу.
"Десна" - "ІгроСервіс". Феміда матчу.
17:35
Цікаво, що у Дмитра є брат-близнюк Андрій. Вони надзвичайно схожі між собою, Зріст обох - 190 см. Практично однакова і вага - відповідно 91 і 90 кг.

   На сьогодні обидва - арбітри другої категорії. Минулої осені їх почали залучати до обслуговування матчів першості країни і в першому дивізіоні. Обидва провели торік по три такі зустрічі.

У нині діючому списку асистентів арбітрів першої національної ліги Наталія Рачинська є єдиною жінкою. До роботи у цьому дивізіоні вона була залучена позаторік і має на своєму рахунку вже більше 20 таких матчів. А з 2--4 року Наталія - асистент арбітра ФІФА у жіночому футболі. Зокрема у позаминулому році її призначали на матчі відбору до Євро-2009 Польща - Ізраїль та розіграшу кубка УЄФА між мальтійською та словенською крмандами, відбіркові поєдинки європейських першостей
на рівні юнацьких та молодіжних збірних.
   Додамо, що на матчі між "ІгроСервісом" та "Десною" Н. Рачинська залучалася уже не раз. Так зокрема, було і 24-го серпня 2007 року, коли наші земляки у день Незалежності України здолали суперника - вперше і, поки що, востаннє. Обслуговувала Наталія і перший із двох торішніх поєдинків цих суперників на сімферопольському стадіоні "Фіолент".

Інформація "Голу".
Переглядів: 1430 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024