Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 3 » Десна 1:0 ІгроСервіс.
Десна 1:0 ІгроСервіс.
11:17

«Десна» також перевірила двічі каркас воріт суперника, але то вже було в другому таймі. А до перерви повинні були забивати Кожем’яченко ( у нього з ноги в останній момент захисники м’яч «зняли»), Зейналов (прорвався крізь трьох захисників, але замість удару, дочекався четвертого) і Пічкур (з лівого флангу увірвався в штрафний майданчик і пробив в дальній кут на півметр правіше ніж потрібно).

А по перерві Зейналов вже не став нікого пробачати. Він взявся виконувати штрафний не менше ніж в 30 метрах від воріт. Розбіг, удар, м’яч летить в бік воріт, за ним стрибає Лавренюк. Траєкторія польоту голкіпера і м’яча не перетинаються, але шкіряну кулю такий сценарій не влаштовує. Вона стукається в стійку воріт, відскакує назад, вдаряється в спину воротаря, який все ще летить і рикошетом від неї потрапляє в сітку воріт. Навіть не знаю на кого записати цей гол. Ніби то удар Зейналова, але там же не просто рикошет – там м’яч влітає в ворота саме від голкіпера, на 180 градусів змінивши напрямок руху.

Трохи згодом Старенький вирішив потворити трюк Зейналова, щоправда не з стандарту, а з гри. Але його удар майже з тієї ж точки змушує лише розпачливо видихнути стадіон – хрестовина!

За інерцією чернігівці ще провели кілька атак. Євстафієв бив головою після подачі з кутового – вище воріт. Зарицький рейд правим флангом завершує прострілом, але Зейналов і Гребінюк банально не влучають по м’ячу. Пічкур видає шикарну передачу на Зейналова і той опиняється сам на половині поля гостей. Перед автором першого голу метрів 40 простору і лише голкіпер «ІгроСервісу». Але наскільки ж незграбно прийняв цей філігранний пас азербайджанський збірник (так-так, Зейналова одного разу на збори національної команди запрошував Берті Фогтс, але той, отримав на тренуванні ушкодження і залишив табір збірної)! М’яч від Зейналова відскочив метрів на 10-12, і Лавренюк, вчасно вискочивши за межі штрафного майданчика, виніс кулю куди подалі.

Кримчани ж спромоглися лише на випрошування пенальті (одна «гостьова» жовта картка саме за це), дальні удари (в захисті чернігівці діяли надійно) і небезпечною атакою лівим флангом у виконанні Колесника. Але його пас не призвів навіть до удару. Мартинов метр не добіг до траєкторії м’яча, а Мазуренко на той же метр вже з нею розминувся.

Гол, який гості забили після свистка (офсайд чи то у Скидана, чи то у Мартинова) враховувати за небезпечний момент не будемо – наші захисники вже зупинилися на той момент.

Переглядів: 1214 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024