Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 4 » Десна 1-0 ІгроСервіс.
Десна 1-0 ІгроСервіс.
12:43
Перші хвилини гри пройшли при невеликій перевазі Десни. Причому вже на початку гри господарі могли відкривати рахунок. Пічкур ефектно пройшов по лівому флангу, обіграв двох опонентів і небезпечно прострілив до штрафного майданчику, але захисник в боротьбі з Кожем’яченко виніс м'яч на кутовий, який тут же міг завершитися голом, але не склалося. Далі послідував удар майбутнього героя цього матчу Зейналова, але Лавренюк зафіксував м'яч. А ось ще один герой гри і, на мій погляд, найкращий гравець матчу Андрій Федоренко незабаром перервав прорив Ільяшова, а ще через кілька хвилин після обрізки в центрі Кожем’яченка та небезпечної контратаки ІгроСервіса, впорався з потужним і небезпечним ударом того ж Ільяшова, в прекрасному стилі відбивши удар нападника гостей. Тут же 3 поспіль небезпечних кутових подав Якименко. Яким чином м'яч не опинився у сітці воріт Федоренко не знають, напевно, навіть футбольні боги.
Поступово ініціатива перейшла до гравців ІгроСервіса, які більше володіли м'ячем. На 30 хвилині Щедраков сфолив в небезпечній близькості біля своєї штрафної. До м'яча підійшов Якименко, але його прекрасний удар прийняла на себе хрестовина воріт Десни. Як знати по якому сценарію могла піти гра далі, якби «десятка» гостей виявився більш фартовим.
Обмінявшись парою небезпечних атак, команди могли спокійно йти на перерву, але на останній хвилині тайму Десна створила щось віддалено схоже на «атаку віялом» у виконанні Динамо зразка 1986 року в матчі з Атлетико, але Пічкур не Блохін, а Десна не Динамо. М'яч пройшов в лічених сантиметрах від штанги.

Зате вже на початку другого тайму Зейналов показав, що він може бити штрафні не гірше за Деяна Станковича! Здавалося, нічим не примітний фол в центрі поля, до м'ячу підходить Зейналов і пробиває. З трибун здалося, що до воріт було метрів 35 точно, але удар був такої сили, що Лавренюк просто не встиг зреагувати на нього, а його стрибок за м'ячем був запізнілим і явно даремним. Потрапивши в штангу, круглий по-зрадницьки відрикошетив в спину голкіпера гостей і залетів у ворота.
ІгроСервіс хоч і не перестав атакувати, але створити щось небезпечне ніяк не вдавалося. Гості явно розраховували на стандартні положення та кутові від Якименко, але Федоренко спокійно і впевнено переривав всі спроби кримчан врятувати становище.
А на 59 хвилині Старенький потужним ударом здалека потрапив в ту ж саму перекладину, яка врятувала Десну в першому таймі! Згодом міг виходити один на один Гребінюк, але в контратаці після прекрасного переводу на фланг від Пічкура, занадто далеко відпустив від себе м'яч і Лавренюк ліквідував загрозу.
Декілька разів захисники Десни невдало вибивали м'яч на кутовий, але гості цими шансами скористатися не зуміли. А небезпечний простріл Колесника з лівого флангу в штрафну Десни замкнути було нікому. Тож третя поспіль домашня перемога Десни, що дозволила нам піднятися на п’яту сходинку і третя поспіль поразка ІгроСервіса, що наразі йде шостим.

На останок додамо тактичні схеми за якими грали команди у цьому матчі:

Десна:
                     Федоренко

                          Рустамов – Щедраков – Боровков (к) – Старенький
                                                                              
                     Евстафієв
                                          
                         Зарицький       -       Шарпар             -         Пічкур
                         (Чуланов,76)                                    (Бондаренко,89)
                                                          
                     Кожем’яченко    -   Зейналов
  (Гребінюк, 46)

ІгроСервіс: 

                              Лавренюк

                              Вєтрєнніков – Чернік –Березовський – Пісний

                              Ібрагімов -  Якименко –   Олійник -  Колесник
                                                      (Скидан, 62)
                                                                  
                         Мартинов

                                             Ільяшов


Сергій Гапшенко для fcdesna.at.ua
Brett Joseph 8
Переглядів: 1647 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 7
7 FAUST  
0
Муха (Сьогодні 22:06)
Все это прекрасно знают и понимают...пока что ждём

6 22  
0
Ну на счет критики лично я, буду делать так как ты просил)))))))))) хихихи.....

5 Муха  
0
Молодці, респект, да який тут респект - хлопцям зарплатні вже 2 місяці не платять - поясніть це будьласка, а то респект, респект з такими темпами респектувати немачого буде. Всім відомо, що на шару тільки шарова молнія!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 FAUST  
0
Спасибо за положительные отзывы) Но критика тоже надо, поэтому любые конструктивные замечания - в студию! )) Если смогу осилить такой обьем информации и распределине внимания, то на следующем домашнем матче постараюсь сделать оценку действий каждого игрока нашей команды на поле в отдельной статье. По принципу "наши под микроскопом". Конечно это пока что только одна из идей по знакомству болельщиков с нашей командой...Надеюсь хоть часть из задумок состоится и получится в качественном виде.

3 Сергій К-й  
0
Звіт про матч - залік!

2 22  
0
Да, молодцом FAUST FAUSTович!!!!!!!!!! Расстановка прикольно вписывается)))))) Респект тебе дружище!!!!

1 FAUST  
1
Вот решил добавить небольшое "ноу-хау" )) Расстановка игроков на старте матча. Надеюсь, это будет интересно болельщикам.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024