Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 14 » "Десна" - ПФК "Олександрія". Анонс.
"Десна" - ПФК "Олександрія". Анонс.
11:47
Тактика
Команді Михайла Дунця належить витримати непросте випробування. В гості до Десни їде молода, амбітна і добре організована команда, характерною особливістю якої є рухома і мобільний лінія півзахисту. Напевно, якщо не найбільш молода, то одна з наймолодших за складом в першій лізі. Щоправда, в Чернігів олександрійці  їдуть з серйозними кадровими втратами. Не зможуть взяти участь у матчі Кременчуцький, Шупик, Забара і Куций. Як бачимо, втрати гравців у кожній лінії, що, звичайно ж, не посилить гру підопічних Юрія Коваля.
У світлі таких кадрових проблем, гості навряд чи будуть надто вже настирнимі в атаці і, швидше за все, віддадуть перевагу грі другим номером, віддавши ініціативу господарям і звільняючи собі зони для контратак
Ну а Десна ... складно очікувати чогось надзвичайного від команди, що перебуває в постійному напруженні. Втім, перед рідними вболівальниками, сподіваюся, руки гравці не опустять.
Психологія
Після досить несподіваної перемоги над Оболонню у себе вдома, олександрійци, впевнений, перебувають у доброму емоційному стані. Та ще й місце в таблиці радує око. Цілком реальний розклад для бронзових медалей першості, що є, мабуть, єдиною метою для доброї півдюжини команд першої ліги цього сезону. Перші два місця для команд-переслідувачів Оболоні та Закарпаття виглядають, як священна корова в Індії: всі бачать, ось вони поруч, а замахнутися на «святе» не можна.
Психологічний стан Десни можна оцінити лише одним словом - негативний. Проблеми, невизначеність - у таких умовах не те що показувати хорошу гру, а навіть просто грати вже показник гідного характеру.
Ключові протистояння:
Боротьба середніх ліній
Скажи мені, який у тебе півзахист і я скажу, яка в тебе команда. Слова старі, але перевірені часом. От і доведеться Олександрії без двох основних півзахисників старатися з усіх сил, щоб спростувати цю приказку. Подивимося,чи вийде.
Захист Десни - Смалько
Андрій є одним із ключових гравців Олександрії, чи справиться з ним захист Десни, покаже гра, але увагу йому варто приділити особливу.

Десна (орієнтовний склад): Федоренко, Боровков, Щедраков, Рустамов, Старенький, Євстафієв, Шарпар, Пічкур, Зарицький, Зейналов, Гребінюк
Олександрія (орієнтовний склад): Козаченко, Маринчук, Чередниченко, Сирота, Лисюк, Запорожан, Гітченко, Радченко, Смалько, Нікітін, Кирилов.

Цікаві факти:
  - Команди зіграли між собою 15 матчів. Десна перемагала лише двічі, 5 разів була зафіксована нічия і 8 разів перемагала Олександрія.
- Десна у цих матчах забила 13 м'ячів, пропустила 24.
- Середня результативність - 2,46 м'яча за гру.
- Пічкур, Кілікевіч, Гребінюк з нинішнього складу Десни раніше захищали кольори Олександрії.

Сергій ГАПШЕНКО, спеціально для fcdesna.at.ua
Переглядів: 1189 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.0/4 |
Всього коментарів: 2
2 droba  
0
Коза4енко играть не будет......он дисквалифицирован на 3 игры за событие в Ужгороде....

1 FAUST  
0
Ат блин.....несколько опечаток в тексте прошло...мелочь, а неприятно ((

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024