Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 15 » «Десна» 0-0 ПФК «Олекснадрія». Дві хвилини футболу.
«Десна» 0-0 ПФК «Олекснадрія». Дві хвилини футболу.
10:17

Календарний матч між «Десною» і ПФК «Олександрія» став дебютним для нового президента чернігівського клубу Олександра Поворознюка. Футболістам пообіцяли виплатити всі борги, але це не допомогло їм обіграти суперників - нічия 0:0. Причому цікавого в матчі було рівно на 2 хвилини. На 2 хвилини компенсовані арбітром до 1 і 2 таймів.

Гості мали помітну перевагу, швидше пересувалися попереду, але моментів, після яких гравцям і вболівальникам доводилося би хапатися за голову, не було.

45 хвилин такої відверто нудної гри закінчилися трьома поспіль кутовими від олександрійців. І всі три стали небезпечними. Особливо останній, коли Кирилова забули на дальній стійці і молдованин з українським паспортом бив головою з метра в незахищені ворота. На щастя, мимо. За півхвилини Кирилов все ж забив, але заліз при цьому у відвертий офсайд.

Друга половина матчу пройшла жвавіше, але для того, щоб перелічити моменти протягом основного часу гри, вистачить 2 пальців. Один з них для згадки про класний прохід лівим флангом Смалька (накрутив відразу трьох чернігівців) і ледь неточний удар в дальній кут. Інший – для виходу сам на сам Кирилова, який весь матч відіграв на грані офсайду і один раз таки втік від Щедракова і Боровкова. На його удар метрів з 14 класно зреагував Федоренко.

А потім знову компенсований час, який додав адреналіну. Запорожан зі штрафного (з кута карного майданчика) пробив в нижній ближчий кут, куди вчасно кинувся Федоренко. Чернігівський воротар тут же розпочав атаку власної команди і Шарпар, обігравши в чужій штрафній зоні двох суперників, з розвороту бив з 10 метрів. Як зумів зреагувати Паньків – пояснити,мабуть,і він сам не зможе.

Як підсумок – нулі на табло. Що, з огляду на 90 хвилин основного часу, цілком закономірно


turnir.com.ua


Переглядів: 1217 | Додав: DimaX | Рейтинг: 3.0/4 |
Всього коментарів: 3
3 алексей  
1
Dimax, подскажи пожалуйста а что было на послематчевой прессконференции.... что нового пообещал Поворознюк? так и будут ребята на своих машинах на выезд гонять????

2 DimaX  
1
сегодня

1 кондуктор  
0
димакс, когда фотки будут?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024