Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 15 » Десна 0:0 ПФК "Олександрія". Яка гра така і погода.
Десна 0:0 ПФК "Олександрія". Яка гра така і погода.
17:08
Характерним моментом першої половини зустрічі стала розминка воротаря гостей Паньківа, що енергійно бігав по лінії карного майданчика, щоб не змерзнути.
Другий тайм майже повністю повторив сценарій першого. Олександрія атакує – Десна захищається. Проте частіше стали помилятися захисники Десни, не завжди встигаючи за нападниками суперника. До речі, самих нападників, за словами Юрія Коваля, було аж троє. Щиро кажучи, дійсно помітним форвардом був Кирилов, котрий постійно балансував на одній лінії з захисниками Десни, намагаючись вискочити сам на сам з нашим кіпером. А от два інші номінальні форварди Лисюк і Сирота, виконували функції скоріше атакувальних флангових хавбеків.
Найбільш реальний момент у другому таймі був саме у Кирилова. Отримавши м’яч у штрафній Десни, нападник гостей поклав корпус, відтіснив Боровкова та потужно пробив по воротах, але вкотре команду врятував Федоренко, виконавши чудовий сейв. Проте гра могла завершитися і перемогою Десни. На останній хвилині основного часу матчу Шарпар з кута карного майданчика чудово пробивав у дальню дев’ятку, але Паньків якимось дивом відбив цей удар.
На прес-конференції тренер гостей заявив, що вони їхали у Чернігів за перемогою, відмітив чернігівських вболівальників і побажав футболу в Чернігові жити і розвиватись.
А ось Михайло Дунець був набагато більш розлюченим і висловив свої сумніви щодо «світла у тунелі» чернігівського футболу, адже фінансовий стан поки що на грані катастрофічного. Втім вже після головного тренера Десни взяв слово новий президент клубу Поворознюк Олександр Григорович, та запевнив присутніх журналістів, що всі борги перед командою та ПФЛ будуть виплачені вже до 1-го червня, і що за долю клубу можна не переживати. На виїзд у Луцьк команда поїде і проблем з автобусом не буде. Щодо задач команди: на цей сезон – 3 місце, а вже після того, як новий президент розбереться у проблемах клубу та всіх його справах, оголосить завдання та перспективи на наступний сезон.
Ну і на сам кінець прес-конференції від імені клубу була оголошена офіційна заява щодо діяльності газети «За Чернігів» та їх сайту, у якій йшлося про те, що журналісти даних СМІ поширюють свідомо неправдиву інформацію щодо діяльності та історії клубу, вводять в оману вболівальників та інші офіційні сайти. До заяви приєдналися фанати Десни, а також журналісти всіх інших місцевих видань. Маємо надію, що весь цей фарс з втручанням у справи клубу колишнім його президентом все ж колись скінчиться і Савченко нарешті залишить у спокої наше місто і нашу «Десну».
 
 

Тактичні схеми команд:

Десна:

Федоренко

Рустамов – Щедраков – Боровков (к) – Старенький

Евстафієв

Зарицький          - Шарпар -              Пічкур

Зейналов

Кілікевич
(Гребінюк, 46)

 

ПФК Олександрія:

Паньків

Запорожан - Чередніченко - Нікітін - Тарасенко

                                                    Смалько    -     Гітченко     -     Суспіцин
                                                   (Маринчук,86)


Сирота                Лисюк

Кирилов
(Радченко, 90+2)
 
 
Сергій ГАПШЕНКО спеціально для fcdesna.at.ua
Переглядів: 1211 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 2
2 WILLIAN  
0
ок)))
а судья ПИД*Р!!!!!!!!!! angry angry angry

ну десна серавно лучшая!!!!!!1 biggrin biggrin


1 FAUST  
1
Чуть позже ждите новую рубрику "Наши под микроскопом". smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024