Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 23 » Представляємо суперника: "Кримтеплиця" (Молодіжне). "объявления"
Представляємо суперника: "Кримтеплиця" (Молодіжне). "объявления"
11:05



















Назву клубу дали по імені Предлагаем Вам хорошие по договору натяжные потолки генерального спонсора: Так зародився Футбольний Клуб "Кримтеплиця". Їй і було призначено стати обличчям і гордістю колективу СТОВ "Кримтеплиця", яка успішно займається виробництвом та реалізацією свіжої овочевої продукції: томатів, огірків, перцю солодкого, баклажанів, грибів шампіньйонів, а також має досить розвинену структуру по виробництву зернових культур, загальною площею понад 3 тис. га. Поклавши в основу клубу виступ у першості Криму та чемпіонаті України серед сільських команд, адміністрація ФК "Кримтеплиця" не помилилася: де як не в цих змаганнях можна було набратися досвіду перед більш серйозними виступами на професійному рівні. Результати були не за горами і виправдали надії керівництва, і вже тоді можна було говорити, що в Криму з'явився ще один футбольний клуб, який складе конкуренцію більш іменитим і досвідченим командам і буде гідним представником свого регіону. Так, в 2000-у і 2001-му роках команда під керівництвом Олександра Шудріка стала 2-х кратним чемпіоном України серед сільських команд, а в 2001 році - бронзовим призером першості Криму.
ФК Кримтеплиця

Міць клубу наростала, у гравців було вже більше професійного досвіду зустрічей на високому рівні - в 2002 році команда стала Чемпіоном Криму, а в зимовому меморіалі пам'яті В. Юрківський - почесним фіналістом турніру. Причому команда була тоді аматорським колективом! Тоді необхідно було вирішувати: або залишатися на цьому етапі і тримати клуб «іграшку», як розвага для працівників підприємства, або ставати на шлях професійного футбольного клубу.
Кримтеплиця Молодіжне

Ще тоді для багатьох це було неймовірно, але президент клубу Олександр Васильєв приймає рішення: клуб розпочне своє нове життя і в 2003 році команда ФК "Кримтеплиця" подала заявку на участь у другій лізі Чемпіонату України в групі "Б". Літо 2003 року стало дебютним для команди на професійному рівні футболу. Тренерський штаб очолює Олег Лутков. Результати дебюту побили дуже багатьох: в сезоні 2003-2004 команда завоювала бронзу в 13 Чемпіонаті України з футболу серед клубів другої ліги. На той момент команда була в чудовій формі і вже в наступному чемпіонаті 2004-2005 року «Кримтеплиця» не здавала лідируючих позицій, встановивши своєрідний рекорд - 34 (!) Безпрограшні матчі. У підсумку, команда достроково забезпечила собі путівку в першу лігу.
 
Кримтеплиця - чемпіон!

Звичайно, це радість перемог у другій лізі була нетривалою: мав відбутися дебют у першій лізі. Необхідно було не тільки закріпити склад новими гравцями, але й змінити психологію. Керівництво клубу приймає рішення про початок грандіозного проекту: створити професійний клуб першої ліги, здатний стати кузнею кадрів для команд вищої української ліги. На жаль, розуміння важливості змін прийшло не до всіх футболістам. Вже після перших матчів відбувається зміна тренерського колективу і складу команди. Тимчасово обов'язки головного тренера бере на себе спортивний директор клубу Анвар Сулейманов. Саме під його початком команда виходить восени 2005-го на кубкових поєдинок з донецьким «Шахтарем». Тоді, на рідному стадіоні, в розіграшу 1 / 16 фіналу, «Кримтеплиця» показала справжній бійцівський характер, ведучи в першому таймі з рахунком 1:0, а потім все ж таки поступившись донеччанам 1:3. Незабаром команду очолив відомий російський фахівець В'ячеслав Комаров. Йому вдалося налагодити гру команди: до зими 2005-го у «Кримтеплиці» склався імідж «міцного середнячка» першої ліги. Але, на жаль, за станом здоров'я Комаров не зміг продовжити роботу в Криму. Тоді на чолі нового тренерського штабу встав Олег Федорчук. У міжсезоння команда провела кілька навчально-тренувальних зборів (один з них в Туреччині), був якісно змінений склад гравців. У другому колі дебютного чемпіонату команда демонструвала рівну гру, і лише невелика серія прикрих і безглуздих поразок не дозволила «Кримтеплиці» потрапити до п'ятірки найсильніших. У підсумку команда завершила виступ у 15-му чемпіонаті на 9-ої рядку турнірної таблиці.

Влітку 2006-го команда провела серію контактних ігор, зміцнила лінію оборони і полузащіти і тим самим готова до нелегким боїв у матчах нового 16-го чемпіоаната.

Першу частину 16-го чемпіонату "Кримтеплиця" закінчила на 4-ої рядку. За цей період "теплічнікі" провели 20 ігор, в яких здобули 10 перемог, 4 рази зіграли в нічию і зазнали 6 поразок, забили 30 м'ячів і пропустили 27, заробивши 34 очки. Нижче 10-го місця "Кримтеплиці" в осінньої частини чемпіонату не опускалася, а з 5-го по 6-ий тур навіть пригноблювала 3-ма позицію в турнірній таблиці. Після зимової перерви клуб з Молодіжного не зменшують оборотів в гонитві за бронзовими медалями ліги, які, на жаль, дісталися київської "Оболоні". Протягом другої частини першості команда Олександра Гайдаша незмінно перебувала на 4-му місці, за винятком 24-го туру, в якому "Кримтеплиця" з цього рядка потіснив "ПФК Олександрія". За підсумками сезону 2006/07 "Кримтеплиця" з 70-очок багажем влаштувалася на 4-му місці. За весь футбольний рік "теплічнікі" 21 раз святкували перемоги, розходилися миром зі своїми суперниками 7 разів і в 8-ми зустрічах залишали поле ні з чим. Баланс м'ячів виявився наступним - 53:37.

Ось така коротка історія молодого клубу. Це шлях краток, але він, як і у всіх футбольних клубів, сповнений радості перемог і сліз розчарувань, тріумфу і спаду. Але як би не було, є в «Кримтеплиці» своє «Я», свій неповторний стиль і шарм. Усі, хто коли-небудь одягали футболку «Кримтеплиці», так чи інакше, в тій чи іншій мірі проникся славним духом команди, яку сміливо можна назвати «Народжена перемагати».


Нагадаємо, що матч першого кола у Молодіжному закінчився нічиєю 0:0.

За матеріалами офіційного сайту ФК "Кримтеплиця".
Качественные бесплатные объявления Unity-Ads
Переглядів: 1493 | Додав: DimaX | Рейтинг: 3.5/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024