Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 24 » Десна 2:3 Кримтеплиця.
Десна 2:3 Кримтеплиця.
22:53

Як і більшість матчів «Десни» ця гра не була переповнена гольовими моментами. Це й не дивно, бо чернігівці в лізі найменше пропускають (до цієї гри) і за забитими м’ячами випереджають лише трьох аутсайдерів і «Княжу», яка вже давно знялася зі змагань.

Не дивуйтеся і не дивіться на рахунок, бо, фактично все, що створили захисники команд для суперників, перетворилося на голи. Наприклад, перший гол було забито після того як Тодіч у власному штрафному віддав м’яч прямо в ноги Пічкуру. І той, обігравши воротаря, поцілив в порожні ворота.

А другий і третій голи кримчан – реалізовані виходи сам на сам Мельника і Кчуеренка, який ще восени виступав за «Десну» і став кращим гравцем 2008 року. Інші два голи сталися після ударів здалеку. Абляметов шикарним ударом метрів з 35-38 поцілив в обидві штанги і в ворота, після чого м’яч все ж влетів у ворота. А Зейналов приблизно ж з тої точки виконував штрафний і влучив в дев’ятку.

А нереалізованих гольових моментів не було. Хіба що можна згадати два гострих проходи Тарана правим флангом. Але бити йому доводилося з гострого кута і Федоренку вдавалося ліквідовувати загрозу.

Щоправда, вже за рахунку 2:3 чернігвці рвонулися на останній штурм, змусили на виході помилися Тодіча, але навіть пробити по воротах не змогли. Поразка, і поставлене президентом «Десни» завдання бути в трійці за підсумками сезону, стало майже нездійсненним - треба відігрувати сім очок за 4 матчі.

turnir.com.ua
Переглядів: 1095 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024