Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Травень » 25 » Десна - Кримтеплиця. Наші під мікроскопом.
Десна - Кримтеплиця. Наші під мікроскопом.
18:35
Ярослав Сердюк – 5,5
Після виходу замість Рустамова зайняв фланг Зарицького, який опустився у захист. Трохи пожвавив гру, але не більше. Можливо не вистачило часу.
Павло Щедраков – 4,5
До цих пір перед очами картина, як Павла доганяє і оббігає як стоячого Мельник. В цьому епізоді пощастило – удар повз ворота. Ще на останній хвилині була стійка + два голи з трьох абсолютно на совісті наших центральних захисників. І дуже нервова гра протягом усього матчу.
Максим Боровков – 4,5
Одним словом, це був явно не день наших центральних оборонців. Регулярні провали у центрі захисту. Без коментарів.
Сергій Старенький – 5
Декілька разів встигав підстрахувати наших центральних захисників, зробив декілька проходів по флангу. Але дуже часто програвав позицію і втрачав свого гравця.
Олександр Зарицький – 4,5
Взагалі не бачив його на фланзі. Але як сказав Дунець, замінити його було ніким. Після виходу Сердюка змістився на позицію Рустамова. Декілька разів «накрив» опонента. Все.
Дмитро Євстафієв – 5
В першому таймі  були моменти, коли середньої лінії Кримтеплиці зовсім було непомітно. Втім не вистачало напору, активності. До того ж, як можна було дати стільки багато часу на роздуми Абляметову, коли той забив свій красень-гол? Так, постріл вийшов чудовим, але півзахисник гостей до цього встиг пройти метрів 7-8, підготуватися і влучно пробити з лівої. У цей час центральна зона була повністю вільна.
Заур Мамутов (до 51 хв.) – 5,5
Враховуючи недостатню функціональну готовність і те, що Заур грав не на своїй позиції, можна поставити оцінку задовільно. Декілька разів намагався підключитися до атак, допомагав Євстафієву.
Євген Пічкур – 5,5
В поразці все ж винні усі, але Євген був одним з кращих на полі. В першому таймі повністю перегравав Симончука, підловив на помилці Тодіча, відкрив рахунок у матчі. А от у другому вже не вистачало сил. Часто перетримував м’яча, втратив у швидкості.
В’ячеслав Шарпар - 5
Як завжди багато індивідуальних дій, але цього разу майже без користі в атаці. У першому таймі був епізод, коли він міг опинитися один на один з воротарем гостей, але невдало обробив круглого.
Олександр Гребінюк (з 51 по 80 хв.) – 4
Можливо занадто жорстко, але як інакше? Я його на полі бачив два рази (кому пощастило побачити більше, прошу підказати і надати документальні свідчення). Перший раз, коли на 51 хвилині він змінював Мамутова, другий – коли вже через 30 хвилин його змінив Кілікевич.
Руслан Зейналов – 6
Єдиний, кому я осмілився поставити таку оцінку. Забив другий м’яч, всіляко намагався загострити гру, хоч і не завжди вдало. Але хто забув, нагадаю - Руслан не є номінальним форвардом. Це не є його місце на полі. А такі функції виконує не від хорошого життя, а через кризу нападників у Десні.
Володимир Кілікевич  - без оцінки
Важко ставити оцінку за 10 хвилин перебування на полі. Діяв трохи активніше Гребінюка. Втім, це не показник для форварда.


Сергій Гапшенко спеціально для  fcdesna.at.ua

Переглядів: 1669 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.2/4 |
Всього коментарів: 3
3 FAUST  
1
Serhey007 (Вчора 22:45)
Есть один нюанс, любой нападающий должен еще и заострять игру. А у нас чаще всего такая картина: идет пас на форварда, он стоит спиной к воротам, принимает разворачивается и отдает пас на ход одному из крайков, который и врывается в штрафную. Очень редко наши форварды могут освободится от опеки защитников, а это как раз и есть задача нападающего, иначе как не снабжай пасами, а пользы от этого не будет.

2 FAUST  
0
Нет, ну Киликевичу не "0", а просто без оценки. Нельзя же судить игрока по нескольким минутам проведенным на поле. Впрочем... нападающих у нас сейчас действительно нет (( Кожу уже выпускали один раз - против ИгроСервиса и после первого тайма сменили...

1 Северный Медведь  
0
красивая оценка у нападающих Десны:(...Гребень+Киля = 4+0 разделить на двоих = 2.... ниже всякой критики. или парням надо больше над собой работать или искать себя в качестве защитников...или ваще искать себя...
почему Дунец не даст еще шанс Кожуху??ну не может же он быть ЕЩЕ хуже:))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024