Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Червень » 2 » Десна – Енергетик. Анонс.
Десна – Енергетик. Анонс.
22:58
Тактика.
Нехай не вводить у оману позиція бурштинців у турнірній таблиці, адже як не дивно, а навесні показники Енергетика просто вражають. У десяти зіграних матчах, Енергетик 4 рази здобував перемогу, 3 рази зіграв внічию, та лише 3 рази програв. При чому, серед переможених команд значаться Кримтеплиця, Оболонь, Севастополь. А якщо врахувати не найсильніший  склад команди та жахливий фінансовий стан, ці результати невеличкого клубу викликають неабияку повагу. Потрібно віддати належне і головному тренеру. Михайло Савка зумів зібрати дійсно непоганий і бойовий колектив.
Не потрібно бути великим знавцем футболу, щоб зрозуміти, що Енергетик навряд чи буде стрімголов атакувати чи грати через силу. Навпаки, вони грають так, як можуть і вміють, без напруги, та демонструють непогані результати. А отже гратимуть по результату і не будуть засмучені нічиєю. Потрібно остерігатися контратак та недооцінки суперника. Це чудово пам’ятає наш минулий суперник Кримтеплиця, яку Енергетик розтрощив у Молодіжному 0:3!
У Десни у цьому матчі не зможе зіграти Шарпар, а от у гостей проблеми значно серйозніші – через дискваліфікацію гру пропускають Шалата і Долотко. І якщо Шалату рівноцінно замінити ще є ким, то з Долотко це буде проблематично.

Психологія
В принципі ні Десна, ні Енергетик вже ні на що не претендують. Про «бронзу» чернігівці можуть потихеньку забувати. Коментувати тему президентства в мене немає вже ніякого бажання. Мексиканські серіали просто відпочивають.
Ну а гравцям Енергетика потрібно лише одне – гарно грати та намагатися зарекомендувати себе як найкраще, тому що не факт, що у наступному сезоні клуб у Бурштині ще буде існувати, а якщо і буде, то сумніваюсь, що матиме великі фінансові перспективи. Ще однією із «фішок» Енергетика є чудова гра з командами, що знаходяться значно вище їх у турнірній таблиці і, напевно, часто недооцінюють їх.

Ключові протистояння:
Півзахист Десни – Енергетик
Якщо гості стримають наразі найсильнішу ланку Десни – півзахист, зможуть зачепитися за результат.

Контратаки Енергетика – Захист Десни
Особливо це стосується наших центральних беків, чиї швидкісні дані не завжди дозволяють стримувати швидких форвардів. У гостей з цим усе в порядку – команда молода, швидкісна, по доброму агресивна.

Десна (орієнтовний склад): Федоренко, Рустамов, Щедраков, Боровков, Старенький, Пічкур, Зарицький, Євстафієв, Мамутов, Кобець, Зейналов;

Енергетик (орієнтовний склад): Карпов, Лазорик, Лук’янов, Чернов, Пащенко, Яневич, Рудницький, Беркіта, Чапко, Дячук-Ставицький, Степанов;

Статистика зустрічей:
Команди у рамках Першої ліги чемпіонату України зустрічалися 5 разів.
2006/07
Десна – Енергетик 1:4
Енергетик – Десна 3:2
2007/08
Енергетик – Десна 0:2
Десна – Енергетик 2:1
2008/09
Енергетик – Десна 1:2 (дубль на рахунку Гребінюка)
Різниця м’ячів 9:9

Сергій Гапшенко спеціально для fcdesna.at.ua
Переглядів: 1613 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024