Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Липень » 23 » Наш суперник: ФК "Львів".
Наш суперник: ФК "Львів".
17:48
Поєдинок другого туру нового чемпіонату наша команда зіграє з ФК Львів. А отже маємо нагоду проаналізувати деякі аспекти гри та зміни у складі «левів».  
Перш за все, ці зміни торкнулися тренерського штабу команди і наразі невідомо, які результати покаже молодий Юрій Беньо, який ще нещодавно грав за столичний Арсенал та був помічником Сергія Ковальця на тренерській лаві ФК Львів. Втім вже перший тур показав, що «Львів» до боротьби за вихід у еліту вітчизняного футболу готовий. Але переконливий розгром місцевої Ниви у Тернополі, потрібно підтверджувати і у наступних матчах, а для цього молодому львівському колективу знадобиться ще і стабільність. Перша ліга українського футболу дуже вже нагадує величезне болото: легко потрапити , але дуже важко вибратися.
Втім, на відміну від наших з вами реалій, клубна ситуація у «городян» виглядає ледь не взірцевою. Незважаючи на всі чутки, вдалося зберегти склад команди. Хоча без втрат не обійшлося - Жданов, Даньків, Кіцута, Котенко залишили клуб, хоча по Котенко ще є ймовірність продовження оренди. Втім поповнив команду досвідчений голкіпер Кримтеплиці Олег Венчак (на заміну серйозно травмованому Андрію Радю). До того ж трансферне вікно відчинене до 31 серпня і ймовірність підписання нових футболістів у ФК Львів досить велика.
Великим здобутком клубу є отримання в оренду стадіону «Сокіл» у Львові, на якому вже невдовзі почнеться реконструкція і будівництво клубної арени. А з наступного матчу на місцевому телеканалі розпочнуться трансляції домашніх футбольних поєдинків за участю ФК Львів. Причому обслуговуватися вони будуть вищолігівськими ПТС.
Ось так молодий та амбіційний колектив веде клубну політику. Приклад для наслідування очевидний.

А от сказати щось конкретне про Десну напередодні цього поєдинку дуже важко. Невизначеність зі складом, тренером, президентом не дає змоги хоч якось спрогнозувати наступний поєдинок.
Втім, якщо робити аналіз по минулому матчу, то кидається у вічі проблема воротарів. Пилипенко постійно нервував, робив помилки, а про гру на виходах взагалі краще не згадувати. Також не справився зі своїми обов’язками на позиції лівого захисника Богач Олександр. Постійно помилявся, втрачав гравців Геліоса. Врешті-решт саме з його зони нам було забито гол після розіграша кутового. Тож цілком справедливо був замінений у перерві. У позитивному плані відмітив би Старенького та Сердюка. Дуже гарне враження справив Войнаровський.  Також кидається у вічі зміна тактичного малюнку гри та повернення до улюбленої схеми Рябоконя – 4-4-2.
Зважаючи на таку складну ситуацію в клубі (хоча, у нас це вже стало традицією, яку можна сприймати як належне) вимагати від гравців якихось вагомих результатів просто не дозволяє совість. Будемо вболівати за команду та надіятися на краще.

Сергій ГАПШЕНКО спеціально для fcdesna.at.ua

Переглядів: 1190 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
3 kaoz  
0
десна чернігів дураки

2 koldun1979  
0
piva_net bezmata -больше мне ничего сказать по етому поводу !!!

1 koldun1979  
0
bezmata bezmata blahbla

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024