Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Серпень » 2 » "Десна" 0-0 ПФК "Севастополь"
"Десна" 0-0 ПФК "Севастополь"
15:49
Передмова
Саме на домашню гру с Севастополем прийшлась ювілейна дата – 20 років фанатського руху в Чернігові! До цієї події відбулося поки що ситуативне об’єднання 7-го і 13-го секторів, що посприяло ще більш гучній підтримці. Маємо надію, що така злагоджена і гучна підтримка буде на домашніх матчах Десни завжди!
Дуже гарне враження справив і величезній банер на весь сектор та димова завіса над стадіоном. Нехай вона і закрила повністю видимість поля на декілька хвилин, зате на деякий час можна було відчути себе десь на європейському стадіоні. Якби ще глядачів було більше.
 


Перший тайм.
Перед грою до заявки Десни було включено ще декілька футболістів і згідно з офіційними даними ПФЛ до складу нашої команди входять 22 гравці.
А на поле наша команда вийшла знову без офіційного головного тренера та в такому складі:
                                                                      
                                                                        Пилипенко

                                           Анеліков  - Євстафієв – Боровков (к) – Чуланов
                                          (Грибанов, 87)
                                     Сердюк – Войнаровський – Кобець – Старенький
                                                     (Кондратюк, 70)                                             
                                                                         Кожем’яченко (Кандауров, 77)
                                                     Ільяшов (Мостовий, 46)






Склад Севастополя:

                                                                            Сокоренко (к)

                                                          Башлай – Гололобов – Піскун

                                        Мємєтов – Ференчак – Култишев – Гудзікевич (Вешняков, 90)
                                        (Сучу, 46)                  (Шишкін, 90)
                                                                                       Жабокрицький

                                                         Плєшаков     -      Шевчук
                                                         (Ізвєков, 46)

Вже з перших хвилин стало зрозуміло, що Севастополь вдома і на виїзді –це дві різні команди. Десна, досить не очікувано для мене, захопила ігрову і територіальну ініціативу і вже за перші 10 хвилин могла відкривати рахунок:  штрафний удар Євстафієва, згодом удар Ільяшова трохи вище воріт після скидки Кожем’яченко, і небезпечний простріл Старенького -  Кожем’яченко невдало прийняв м’яч.
Загалом, гра була досить цікавою. Швидкі атаки, удари та бажання команд виграти цей матч. Єдине, чого не вистачало як гостям, так і господарям, то це завершального пасу. У Десни дається в знаки відсутність Зейналова та Шарпара, а от що заважало Севастополю, що має стабільний зіграний склад, довести до розуму атаки я не розумію. Хоча в середині тайму Пилипенко міг діставати круглого з сітки воріт. Шевчук прорвався правим флангом і прострілив до карного майданчику, де відкрити рахунок Плєшакову завадили захисники Десни та Пилипенко.
Взагалі гості не справили на мене враження. За весь перший тайм лише декілька напівмоментів. Десна, навпаки, приємно здивувала. Агресивна та швидка гра, що продемонструвала непоганий потенціал команди.
Наприкінці першого тайму господарі втратили дві чудові нагоди. Спочатку Ільяшов гарно накрутив захисника, пройшов справа до карного майданчика та зробив вивірений навіс на дальню стійку, де захисники кримчан просто забули Войнаровського, але Роман в падінні головою якимось дивом направив шкіряного вище воріт, а вже у доданий час кутовий подавав Войнаровський, севастопольці м’яча винесли, але прямо на ногу Кобцю, який пробив в лічених сантиметрах від стійкі.

Другий тайм
Другий тайм розпочався з атак гостей, але тривали вони недовго. Хоча, якби не Євстафієв, то обрізка в центрі поля і вихід нападників Севастополя 2 в 1 могла закінчитися дуже плачевно. Ще одна чудова нагода гостей відкрити рахунок у матчі була після «стінки» Жабокрицького і Гудзікевича у штрафному майданчику Десни. Під удар останнього кинувся хтось з захисників чернігівців і заблокував небезпечний удар.
Запалу гостей вистачало ненадовго. Десна продовжувала володіти ініціативою, хоча до реальних моментів доходило дуже рідко. І тільки наприкінці матчу Севастополь підсів остаточно. Чуланов прорвався правим флангом и дуже небезпечно прострілив до штрафного майданчику. Нажаль, знову там нікого не було. А хвилин за 5 до фінального свистка чернігівці взагалі притисли гостей до воріт. Нажаль, знову доводиться говорити про відсутність останнього пасу.
Нульова нічия при непоганій грі з одним із лідерів чемпіонату. Є  привід для оптимізму. От тільки на післяматчевій прес-конференції Володимир Сулім заявив, що допоки не вирішиться питання з офіційним президентом «Десни» паном Поворознюком, фінансуватися команда не буде. Чекаємо на подальший розвиток подій.


Сергій Гапшенко.

Переглядів: 1217 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 maxHo  
0
Мы полностью переиграли... у нас моментов много! реализацыи никакой... но нада учитывать что нету ни тренера, так уже оказалось и президента нормального тоже(( много хороших игроков ушли :(( НО мы будем надеться что все наладиться))) у нас футбольный горрод!!! alco

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024