Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Серпень » 24 » Вітаємо з Днем Незалежності України!
Вітаємо з Днем Незалежності України!
10:27

Шановні Українці!

Маємо велику честь та приємність від усього серця вітати Вас із нашим головним загальнонаціональним святом – Днем Української Державності!

У житті кожної нації є події, які визначають подальшу її історію, сенс буття, її місце в світовому просторі. Є такі події і в нас, українців. Одна з них – проголошення Верховною Радою УРСР 24 серпня 18 років тому Акту про Незалежність України. Ця знаменна дата увійшла в наші серця не просто як День народження держави, а передусім – як світле свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які з любов’ю творили й плекали українську націю, рідну мову, мужньо боролися за утвердження державності.

24 серпня 1991 року збулася одвічна мрія українського народу: він здобув державу. А водночас і чудовий історичний шанс розбудувати її заможною, здоровою, красивою, справедливою, демократичною європейською країною. А для цього кожен громадянин, усвідомивши справжню ціну свободи та власну причетність до історії, має по-особливому відчувати свою відповідальність перед днем прийдешнім, а відтак і долею наступних поколінь.

У День Незалежності бажаємо Вам, шановні земляки, бути гідними нашої історичної слави й нашого величного майбутнього. Бажаємо Вам внутрішнього натхнення, гармонії, миру в Ваших домівках, чистоти в помислах, благородства у вчинках, порозуміння, поміркованості, правди, щирих та надійних друзів і однодумців. Переконані, з цими складовими шлях до добробуту та процвітання буде значно коротшим та легшим.

Нехай цей святковий день стане ще однією нагодою для консолідації всіх нас навколо ідеї державності та соборності, яка, без сумніву, допоможе нам вибудувати міцний та заможний український дім.

Гуртуймося, будьмо патріотами, й це зробить нас сильнішими та духовно багатшими.

Міцного здоров’я Вам, щастя, талану та впевненості у завтрашньому дні!

З повагою адміністрація сайту.
Переглядів: 1146 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 Avel  
0
Слава Україні!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024