Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Серпень » 26 » Десна - Енергетик "подростковый психолог"
Десна - Енергетик "подростковый психолог"
12:24
Перед матчем
Що мені найбільше подобається в Першій Лізі, то це непередбачуваність результатів. Ось і наступний домашній матч наша команда проведе, здавалося б, з постійним аутсайдером ліги, що кожного року бореться за виживання. Наша ж команда наразі номінально п’ята за силою у змаганнях, але спрогнозувати перебіг подій сьогодні на полі майже неможливо. А все тому, що Енергетик вже давно є грозою авторитетів Першої Ліги. В минулому сезоні бурштинці постійно псували настрій лідерам. Продовжили вони цю приємну для них традицію і цьогоріч, попивши крові у Кримтеплиці в першому турі, Енергетик спромігся на сенсацію у третьому. Поразка, яку отримав Львів у Бурштині разом з фіаско у кубку України, примусили піти з посади головного тренера львів’ян Юрія Беньо. Щоправда, ця перемога поки що лишається єдиною за п’ять турів. Перемога, нічия та 3 поразки – такі здобутки команди Миколи Пристая на початку чемпіонату.
А от Десна, незважаючи ні на що, продовжує набирати залікові бали. Дві перемоги підряд дають привід до обережного оптимізму. Що ще більш приємно, до клубу може повернутися Руслан Єрмоленко, який певний час був відсутній у нашій команді, граючи за Дністер та Фенікс-Іллічівець.

Склади команд
У міжсезоння Енергетик покинуло 9 гравців: Качур, Мігалатюк, Калапач, Лакомський, Фельде, Паськів, Дячук-Ставицький, Палащій та Тарас. Натомість поповнили команду Семиряк, Данищук, Міліщук, Єнілєєв, Драган, та, напевно, найбільш суттєве придбання бурштинів – Ігор Даньків, котрий на правах оренди перейшов з ФК Львів. На нього і варто найбільше звернути увагу нашій команді. А в цілому, Енергетик дуже важкий суперник. Команда, що перш за все, робить акцент на грі від оборони та щільному пресингу, що дозволяє їй чіплятися за залікові бали з лідерами, в той же час, втрачаючи їх з командами рівними за силою, де потрібно розкриватися і вести більш атакуючу гру.
У Десни зі складом все гаразд. І очікувати чогось екстраординарного від нашої команди не варто. Можливі певні варіації з вибором на гру нападників та центральних півзахисників.

Статистика протистоянь
У рамках чемпіонату України в Першій лізі команди зустрічалися 6 разів, причому жодного разу не було зафіксовано нічиї!
Сезон 2006/07:
Десна – Енергетик 1:4
Енергетик – Десна 3:2
Сезон 2007/08:
Енергетик – Десна 0:2
Десна – Енергетик 2:1
Сезон 2008/09
Енергетик – Десна 1:2
Десна – Енергетик 1:0
Різниця м’ячів 10 – 9 на користь Десни.


Обратитесь к подростковому психологу за качественной помощью
Переглядів: 1509 | Додав: FAUST | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 6
6 FAUST  
0
футболист :D Играл за Десну при Кучеренко, потом ушел, играл за Днестр и Феникс, а теперь снова у нас, если заявить получиться. Хз, что с клубом будет.

5 Ванёк  
0
Извените, а кто такой Єрмоленко?)))

4 FAUST  
0
Ну может и так :D

3 FAUST  
0
По серйозному я не знаю, как охарактеризовать ситуацию. Вроде и денег нет, и сниматься собирались и в тоже время новых игроков подписывают...

2 FAUST  
0
Матч состоиться в 18.00. То там неправильная инфа.

1 Рэй  
0
матч в 17:00 походу, вот на футбол.юа http://football.ua/ukraine1league/game/14708.html и на сайте енергетика http://energetykb.at.ua/

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024