Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Серпень » 27 » Десна - Енергетик 0:1. З думками про майбутнє.
Десна - Енергетик 0:1. З думками про майбутнє.
13:19
Ну про який футбол може йти мова, коли виходячи на поле, гравці навіть не знають, що буде з командою завтра?! Ось і тепер, пишучи ці рядки, ловлю себе на думці, що хвилююсь перш за все не за те, ЯК зіграє команда у наступному матчі, а за те, чи взагалі зіграє вона наступний матч?! Сьогодні останній термін сплати внеску до ПФЛ і невідомо, чи зможуть вирішити питання з президентом, чи віднайдуть кошти, щоб з Десни не зняли 3 очки, або взагалі не виключили зі змагань?

Але перейдемо до футболу. Ще не встигли глядачі розсістися на трибуни, як рахунок у матчі вже було відкрито. Юний нападник Енергетика, Віталій Дністрян, якого через цілу низку травм основних гравців команди (цілих 6 чоловік) лише за день до гри включили до заявки команд, скористався помилкою Чуланова та Пилипенко і, вийшовши сам на сам з воротарем, переправив м’яч у сітку воріт Десни.  
Ну, власне кажучи, і все… Можна опускати завісу та закінчувати розповідь про матч. Енергетик в кращих традиціях українського футболу влаштував «оборону Сталінграду» біля своїх воріт. Особливо показовим видався другий тайм, коли в карному майданчику гостей перебувала ледь не вся команда, а єдиний нападник не доходив навіть до центрального кола! Додамо постійні симуляції та показове затягування часу і картину можна вважати завершеною.
 Але і Десна не намагалася щось створити, а коли хід гри сам по собі доносив наших нападників до воріт Енергетика, вони, таке враження, просто не знали що робити, напевно дивуючись, як вони тут опинились. Єдині дві більш-менш реальні нагоди зрівняти рахунок у першому таймі були у Мостового, але Артем їх успішно змарнував, невдало прийнявши м’яча.
В другому таймі разом з виходом на поле Войнаровського гра нашої команди трохи пожвавилась, але до серйозних нагод діло дійшло тільки двічі: спочатку Старенький навісив до карного майданчику Енергетика, але Бандрівський якимось дивом потягнув удар головою від Сердюка, а потім Войнаровський пробив трохи вище воріт. Тим гра і завершилась.
Потрібно відмітити і арбітра матчу Головко, який заслужив на окремі слова подяки. Саме завдяки його суддівству, вболівальники вперше за багато матчів всім стадіоном почали скандувати «Десна», підтримуючи нашу команду. Були і інші скандування на адресу головного і бокових рефері, але вони можуть викликати образу і обурення представників сексуальних меншинств за використання їх лексикону у образливому значенні, тому наводити їх я не буду.

А нам з вами доводиться лише чекати і сподіватись на те, що клубу вдасться заплатити внесок до ПФЛ та вирішити питання з президентом, аби потенційні спонсори, які, за словами Юрія Овчарова, готові утримувати команду, змогли прийти до клубу. Тим паче, що на підписання контракту чекають три потенційні новачки: Єрмоленко, Антонов та Яковець.

Схема гри Десни:

                                                         Пилипенко

                                   Чуланов - Єстафієв - Боровков - Анеліков 
                                   (Войнаровський, 46)                 (Єлісєєв, 85)

                                    Сердюк - Кобець - Кондратюк - Старенький
                                   (Бондаренко, 78)
                                                    Грибанов – Мостовий
                                                   (Ільяшов, 74) (Кожем’яченко, 76)

Схема гри Енергетика:

                                                        Бандрівський
 
                                   Данищук – Лазорик – Срібний – Деренюк
                                  (Пащенко, 85)
                                     Долотко – Даньків – Чернов – Головко
                                                             Дністрян 
                                                        (Павлик, 90+2)  
                                                            Степанов 
                                                          (Міліщук, 80).





Переглядів: 1229 | Додав: FAUST | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024