Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Серпень » 30 » Арсенал - Десна. Анонс.
Арсенал - Десна. Анонс.
16:18
Сьогодні наша Десна грає з, напевно, найзагадковішим новачком ліги. Розповісти про клуб, що був заснований лише 2006 року та про який є дуже мало інформації не так вже й легко.

Як футбольній клуб, Арсенал був заснований лише 2005 року, коли розпочав виступи у аматорській обласній лізі. Вже наступного року Арсенал був заявлений як професійний клуб до Другої Ліги. А цьогоріч, обігравши у перехідному матчі ФК Полтава, білоцерківці посіли місце ІгроСервіса у Першій Лізі, що взагалі припинив своє існування. І, як виявилося, посіли це місце недаремно.

У перших двох турах Арсенал спромігся на справжні сенсації, обігравши вдома Сталь, та Кримтеплицю на виїзді. Загалом, набравши за шість матчів 10 очок, «каноніри» посідають цілком комфортне, як для дебютанта, 6 місце.

Запорукою успіху Арсеналу є, перш за все, стабільний фінансовий стан клубу, непогані перспективи розвитку інфраструктури (будується власна база, заплановано будівництво власного стадіону) та досвідчений склад гравців. 

На відміну від інших новачків Першої Ліги, Зірки та Ниви, Арсенал у своєму складі має чималу групу дуже досвідчених гравців. Перш за все це Горецький, Войтович, Ворона, Мазяр, Товкацький, а особливо слід виділити капітана Констянтина Деревльова, що є лідером команди. Вражає і кількісна заявка Арсенала – 29 гравців. Не завжди кількість означає якість, але це не стосується Арсеналу, результати якого демонструють непоганий потенціал команди, адже разом з досвідченими гравцями набуває досвіду і досить перспективна молодь. Втім, на мій погляд, в найближчий рік Арсенал очікують досить серйозні кадрові зміни, тому що вирішення більш серйозних завдань вікові гравці можуть не потягнути. Але це вже тема для іншої розмови. А поки що чекаємо на матч у Білій Церкві та вболіваємо за наших хлопців, які, я впевнений, незважаючи ні на що, поїхали за перемогою. До речі, у складі Арсеналу грає воротар Артем Коледа, який декілька років тому захищав кольори нашої Десни. Інший цікавий факт - більшість гравців команди та тренерскьий штаб родом з Західної України, або грали в західно-українських клубах. Цей регіон і надалі залишається трансферним пріоритетом для Арсеналу, починаючи від дня заснування.


Переглядів: 1209 | Додав: FAUST | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024