Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Жовтень » 03
Професійна футбольна ліга продовжує прямі відеотрансляції матчів першості України з футболу серед команд першої ліги. В рамках 13-го туру сайт ПФЛ разом з партнером www.turnir.com.ua покажуть «наживо» п’ять матчів, ще один – в запису.

У п’ятницю, 2 жовтня, дивіться матч ПФК «Олександрія» – «Динамо-2» Київ (початок о 17:30). Господарі поля намагатимуться підтвердити свої амбітні плани у поєдинку проти динамівської молоді. В турнірній таблиці першості цих суперників відділяють один від одного лише три очки, тож «Олександрія» матиме шанс наздогнати «Динамо-2».

У суботу, 3 жовтня – матч «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка – «Десна» Чернігів (початок о 16:00). Після п’ятьох поразок поспіль охтирські футболісти змогли зібратися і розгромили на виїзді тернопільську «Ниву». Чи зможе «Нафтовик-Укрнафта» підтримати переможну ходу в рідних стінах?

У неділю, 4 жовтня, дивіться такі матчі:

«Дністер» Овідіополь – «Арсенал» Біла Церква (початок о 16:00). Що зможуть протиставити господарі зухвалому новачку 1 ліги?

ФК «Харків» – ПФК «Севастополь» (початок о 16:00). Чи буде інтрига в поєдинку між абсолютним аутсайдером та абсолютним лідером першості?

«Кримтеплиця» Молодіжне – «Геліос» Харків (початок о 17:00). Свою єдину поразку гості потерпіли ще в 4-му турі, натомість господарі програли в минулому турі в Кіровограді. Чи допоможуть кримчанам рідні стіни в боротьбі проти одного з претендентів на підвищення в класі?

Крім цього, в понеділок, 5 жовтня, о 23:00 дивіться в запису кращі моменти 1-го і другий тайм одного з різновидів «західних дербі» – матчу «Волинь» Луцьк – «Енергетик» Бурштин.

Переглядів: 1035 | Додав: DimaX | Дата: 03.10.2009 | Коментарі (0)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024