Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2010 » Січень » 28
Молодіжний склад «Динамо», обігравши у фінальному матчі представника першої ліги, чернігівську «Десну», став переможцем 15-го турніру пам’яті заслуженого майстра спорту, заслуженого тренера України, колишнього голкіпера «Динамо» (Київ) Олега Макарова.

Фінал вийшов доволі напруженим, не поступаючись у цьому компоненті матчам елітного дивізіону. «Десна», у складі якої виступає достатньо досвідчених футболістів, у тому числі й тих, хто пройшов школу «Динамо» (наприклад, Руслан Єрмоленко), твердо мала намір обіграти динамівську молодь. Активність у передній лінії проявляв вищезазначений Єрмоленко, зусиллями якого наприкінці першого тайму «деснянці» вийшли вперед. Захисники «Динамо» необережно повелися з Кондратюком у межах штрафного майданчика, і Руслан з 11-метрової позначки не залишив жодного шансу Рудьку.

Друга половина вже пройшла за переваги підопічних Володимира Мунтяна, яким необхідно було відіграватися. Головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь намагався збити темп гри великою кількістю замін, але вберегти команду від пропущеного м’яча все ж таки не зміг.
Активний Дмитро Осадчий, який вийшов на заміну після перерви, отримав пас від Окодуви, не став нічого вигадувати, а просто потужно вистрілив по воротах – воротар зреагувати на гарматний удар не зміг. До фінального свистка той же Осадчий мав ще два моменти, але спочатку його випередив воротар, а незабаром не зміг належним чином прийняти м’яча після пасу Макаренка.

Доля трофею вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Удар Щедрого, який бив другим у «Динамо», воротар парирував, але Рудько відповів опоненту своїм сейвом після удару Кобеця. У вирішальний момент здали нерви в Ільяшова, який у відповідь на точний удар Макаренка пробив повз воріт. Таким чином, молодіжний склад «Динамо» вперше в історії став переможцем Меморіалу Макарова, а голкіпер нашої команди Артур Рудько удостоєний звання найкращого воротаря турніру.
Переглядів: 1010 | Додав: DimaX | Дата: 28.01.2010 | Коментарі (0)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024