Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2010 » Лютий » 16
порно смотреть онлайнМинулої п’ятниці, 12 лютого футболісти і тренери чернігівської «Десни» нарешті вирушили на тренувальний збір до Нікополя.

Але по прибуттю в це місто на березі Каховського водосховища виявилось, що проводити там збір неможливо – Нікополь вкритий півметровим шаром снігу.

Довелося їхати ще південніше – у Крим, в селище Куйбишево. Там – значно кращі природні умови, інший клімат і чудові футбольні поля.

Під час тренувального збору планується проведення трьох контрольних поєдинків: з дублерами запорізького «Металурга» (19 лютого), основним складом сімферопольської «Таврії» і білоцерківським «Арсеналом».

Невеличка довідка про місце проведення збору «Десни». Куйбишево – селище в Бахчисарайському районі, біля підніжжя Внутрішньої гряди Кримських гір. Свого часу було районним центром, до 1948 року мало татарську назву Албат, що у перекладі на українську мову означає «перлина». У 1960-х роках саме поблизу Куйбишево проходили зйомки відомої радянської кінокомедії «Кавказька полонянка».

Кілька років тому у Куйбишево споруджено чудову тренувальну базу: сучасний стадіон з трибунами, кілька футбольних полів, ДЮСШ. Безпосередньо з куйбишевського стадіону відкривається чудовий вид на гірські скелі і ранньосередньовічну Сюйренську фортецю.
Високий Вал.
Переглядів: 961 | Додав: DimaX | Дата: 16.02.2010 | Коментарі (0)

Чернігівський шкіряний м’яч «надягнув спідницю» понад 20 років тому. Зусилля ентузіастів дали вражаючий результат. Наразі місто на Десні − справжня столиця жіночого футболу України, а місцева «Легенда» є базовим клубом національної збірної.

 

П’ять титулів і чотири кубки
У 2009 році «Легенда» зробила черговий переможний дубль, і тепер у її скарбничці − п’ять чемпіонських титулів і чотири кубки країни. Шлях до вершин вийшов довгим і нелегким − від колективу, створеного при Камвольно-суконному комбінаті. Ініціатором виступив Михайло Ющенко, тренер чоловічої команди «Полісся», також закріпленої за цим підприємством. Набирали футболісток серед робітниць КСК, студенток Чернігівського педінституту й інших навчальних закладів. Причому бажаючих спробувати свої сили в жіночому футболі вистачило б на кілька складів.  Читати далі>>>

Переглядів: 1062 | Додав: DimaX | Дата: 16.02.2010 | Коментарі (0)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024