Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2010 » Червень » 22

Чернігівському міському голові
Соколову Олександру Володимировичу


 Президенту ФФУ
Суркісу Григорію Михайловичу

Президенту ПФЛ України
Бальчосу Мілетію Володимировичу

 

 

Шановні Олександре Володимировичу, Григорію Михайловичу та
Мілетію Володимировичу!

     У цьому році виповнюється 50 років з моменту заснування футбольного клубу «Десна» Чернігів, клубу який символізує собою футбол всього чернігівського регіону. Клубу, ім’я якого асоціюється  з такими видатними постатями радянського та світового футболу як Олег Кузнєцов, Віктор Банніков та Юхим Школьніков. Клубу, який подарував українському футболу таких гравців як Андрій Ярмоленко, Олександр Романчук, Валерій Соколенко, Олександр Піщур та інших.

     Федерація футболу України та Професійна футбольна ліга України активно декларують розвиток футболу в регіонах нашої країни, але разом з тим на останньому виконкомі ФФУ було прийнято абсолютно протилежне деклараціям рішення, що поставило «хрест» на футболі всього чернігівського регіону, разом з його досягненнями і здобутками.

     Розуміючи всю складність ситуації, що склалася, та об’єктивні причини, що призвели до цього рішення, ми просимо зробити все від Вас залежне, аби врятувати футбол у чернігівському регіоні.

     В тому разі, якщо не буде прийнято жодних кроків до збереження професійного футболу в Чернігові, повідомляємо Вас, що ми налаштовані на активні дії щодо збереження футбольного клубу «Десна» і готові проводити мітинги у підтримку клубу під стінами федерації футболу України, Професійної футбольної ліги України та міської Ради міста Чернігова.

З повагою до Вас,
фанати ФК «Десна» Чернігів.

Переглядів: 2215 | Додав: DimaX | Дата: 22.06.2010 | Коментарі (21)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024