Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Квітень » 13
Вже не перший раз фанати чернігівської Десни займаються добрими справами, вони знову допомогли дітям будинку-інтернату. Цього разу зібрали кошти  на участь дівчат в турнірі з футболу. Змагання відбулися 20 березня у спортивному залі ВАТ «Чернігівське Хімволокно». Участь в змаганнях приймало 4 команди, дві з міста Чернігова – Школа-інтернат та зош №35, по одній з м. Городні та м. Вінниця. Віковий склад команд дуже різнився -  по залу бігали й зовсім маленькі семирічні учасниці і до більш досвідчених 13ти річних спортсменок. Вони дивували вболівальників своєю витримкою, вміннями, жагою до перемоги, а найбільше вражала безстрашність дівчат;  виходячи один на один з суперницею, юні футболістки мужньо боролися за м’яч і завдавали удари по воротах. З амазонською спритністю дівчата вели гру, відразу було зрозуміло що футбол – це їх стихія.

Отже змагання відбувались таким чином – кожна з команд провела по три матчі по 20 хвилин, за результатами яких визначили переможців. Найбільше перемог здобули дівчата  з м. Чернігова, учениці школи № 35, вони насправді показали дуже яскраву гру і не програли жодного матчу, сильний командний дух, зусилля капітана команди не були марними – дівчата досягли поставленої мети. Молодці!

Друге місце посіли дівчата з Городні  - 2 перемоги з 3х ігр також гарний результат. Третіми стали Вінничанки, дуже тендітні дівчата боролися до останнього, відстоювали кожну атаку, кожний пас. На четвертому місці команда школи-інтернату, можливо командна гра не дуже склалася, але і суперники в них були досить сильними, особисто дівчата показували гарні результати – звання кращого воротаря отримала учасниця цієї команди. Незважаючи на холод ні дівчатам, ні тренерам не доводилось мерзнути, адже гра була надзвичайно запальною. 

По завершенню футбольного турніру дівчат нагородили дипломами та подарунками, але найціннішими стали чотири години щасливого дитинства – відчуття підтримки та гордості за них.

Отже, не зупиняймося, а змінюємо світ на краще!

Переглядів: 748 | Додав: DimaX | Дата: 13.04.2011 | Коментарі (0)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024