Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Травень » 28
У суботу, 28 травня, відбувся передостанній тур першості України серед команд другої ліги, за підсумками якого визначилися володарі двох путівок на підвищення у класі.
 
Виїзний тріумф «Миколаєва» над «Россю» (2:0) у сумі з технічною перемогою в останньому турі над «Вересом» принесли команді Руслана Забранського заповітну путівку до першої ліги. А ось боротьба за друге місце в дивізіоні розгорнулася не на жарт. Відразу чотири колективи претендують на срібні нагороди − «Бастіон», «Суми», «Енергія» та «Десна». У заключному турі іллічівська команда прийматиме колектив із Чернігова, «Енергія» завітає в гості до «Скали», а «Суми» зустрінуться з аутсайдером ліги − «Россю».

Наша ж "Десна" завдяки дублю кращого бомбардира ліги, Олександра Кожем"яченка, та влучним постр
ілам Рината Акчуріна і Сергія Тарана розгромила тернопільську "Ниву" з рахунком 4:1, у гостей голом престижу відзначився Дмитро Довбиш.

Таким чином пiсля передостаннього туру першостi турнiрну таблицю  iз 45 очками очолює МФК "Миколаїв", слiдом за ним йдуть ФК "Бастiон" та ФК "Суми" iз 42 очками у активi. Замикають лiдируючу п"ятiрку ФК "Енергiя" та ФК "Десна" маючи у активi 41 та 39 очок вiдповiдно.
 
Решта матчів у групі "А" завершилися такими результатами: «Енергія» Нова Каховка − «Суми» − 0:1, «Єдність» Плиски − «Бастіон» Іллічівськ − 0:1, «Динамо» Хмельницький − «Скала» Моршин − 0:0, «Верес» Рівне − «Чорноморець-2» Одеса − -:+.
Переглядів: 680 | Додав: DimaX | Дата: 28.05.2011 | Коментарі (2)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024