Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Липень » 09
Друга команда київського «Динамо» — постійний і незмінний учасник першості України серед колективів першої ліги. 
Виходячи із статусу, не важко здогадатися, що основними її завданнями є підготовка виконавців для основного складу клубу. Раніше «Динамо-2» займалося ще і наданням ігрової практики тим футболістам «основи», які з різних причин не потрапляють в обойму головної клубної команди.
 
Але останніми роками цю місію на себе звалив дублюючий склад «біло-синіх». Він до речі є частим переможцем турніру дублерів.

Не сумніваємося, що перераховувати всіх хоч трохи відомих футболістів, пройшовших «університети» другої команди київського «Динамо», імена яких і донині на слуху, немає великого сенсу. Скажімо, на зорі становлення українського футболу досить-таки поширеною у киян була практика поголовного запрошення в «Динамо-2» юних і хоч в чомусь перспективних гравців. Як наслідок, і по підбору гравців, і по їх класу, і по загальному рівню майстерності колективу динамівці майже завжди перевершували майже всі команди першої ліги.
      
    Особливо вдалими для резервістів-динамівців були сезони, починаючи з 1996/97 рр. і закінчуючи 2000/01 рр., коли вони п'ять разів підряд (!!!) займали місця, що дають право на вихід у вищу лігу. Проте, згідно з регламентом, другим клубним колективу не дозволяється виступати в одній і тій же лізі зі своєю першою командою. Отже, «Динамо-2» в класі не підвищувалося, а продовжувало виступати в першій лізі.

Минулий сезон динамівська молодь, на чолі з відомим у минулому футболістом Андрієм Гусіним, показувала дуже гарний футбол, але чогось команді постійно не вистачало за для перемоги, і у підсумковій таблиці кияни зайняли 15 місце, яке дало право відстоювати прописку у першій лізі у стикових матчах. Суперниками киян став свердловський Шахтар, який посів 2 місце в группі Б другої ліги. За сумою двох матчів кияни, не без проблем зберегли за собою місце у першій лізі. 

У міжсезоння у динамівців відбулися кадрові зміни, і головним тренером команди було призначено легендарного білоруського футболіста, а нині  гарного фахівця - Олександра Хацкевича. І у новому сезоні молоді динамівці будь, що намагатимуться довести що результат минулого чемпіонату був лише прикрою випадковістю. 

Нагадаємо, в останнє, в офіційних зустрічах, "сіверяни" зустрічалися з другою командою Динамо у квітні 2009 року, тоді скандальна, через масову бійку зустріч, закінчилася нічиєю 2:2. 
Переглядів: 1626 | Додав: DimaX | Дата: 09.07.2013 | Коментарі (0)

Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024