Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Квітень » 22 » Анонс матчів 16-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги група "А".
Анонс матчів 16-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги група "А".
16:10
23 квітня 2011 року

«Скала» Стрий – МФК «Миколаїв»
16:00. м. Стрий. Стадіон «Сокіл»

         Минулого туру обидві команди завершили свої матчі з однаковим результатом – 2:2. До того ж і «Скала» і «Миколаїв» по ходу зустрічі двічі поступалися у рахунку, але знаходили у собі сили відновити рівновагу. Варто очікувати, що тепер команди ще більше будуть боротися за перемогу. Адже гості наразі борються за вихід до першої ліги, а «Скала», хоч і не вирішує поки що завдання підвищення у класі, але гратиме перед своїми вболівальниками і навряд хоче їх розчарувати.

«Нива» Тернопіль – «Чорноморець-2» Одеса
15:00. м. Тернопіль. Тернопільський міський стадіон

         Весняна частина першості розпочалася найбільш невдало для «Ниви». Команда в гостях поступилася «Бастіону» 0:4. Матч з одеситами гарна – нагода для «Ниви» покращити своє турнірне положення, адже у разі перемоги тернопільська команда підніметься на одну сходинку, потіснивши хмельницьке «Динамо», матч якого з «Вересом» перенесено на 11 травня.

«Десна» Чернігів – «Єдність» Плиски
16:00. м. Чернігів. Стадіон ім. Гагаріна
         Матч з «Десною» для «Єдності» є відмінною можливістю підтягнутися ближче до групи лідерів. «Десна» ж у свою чергу, набравши три очки, не тільки залишить ще далі позаду переслідувачів, а і зробить вагомішою заявку у боротьбі за вихід до першої ліги.

«Енергія» Нова Каховка – «Рось» Біла Церква
16:00. м. Нова Каховка. Стадіон «Енергія»
         На перший погляд інтрига у цій зустрічі практично відсутня. Лідер групи «А» зустрічається з командою, яка розмістилася на передостанній сходинці турнірної таблиці. Але історія знає безліч випадків, коли аутсайдеру вдавалося скористатися недооцінкою з боку фаворита матчу та створити сенсацію. До того ж не слід забувати, що у попередньому турі «Рось» вдома розбила хмельницьке «Динамо» 3:0, тож футболісти з Білої Церкви перебувають у хорошому настрої і можна не сумніватися, що дадуть справжній бій «Енергії».

ФК «Суми» – «Бастіон» Іллічівськ
17:00. м. Суми. Стадіон «Ювілейний»
         Центральний матч туру, в якому буде багато у чому вирішуватися доля прямої путівки до першої ліги. Якщо ж команди зіграють у нічию, то це тільки ще більше загострить інтригу у групі «А». Тому можна бути впевненими, що обидві команди прикладуть максимум зусиль, аби не довести справу до підписання «мирової».
Переглядів: 1163 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.8/4 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024