Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Липень » 20 » «Авангард» Краматорськ – Десна» Чернігів 2:1. Поки що без перемог.
«Авангард» Краматорськ – Десна» Чернігів 2:1. Поки що без перемог.
20:12

«Авангард» Краматорськ – Десна» Чернігів 2:1

Субота. 20 липня. 18:00. м. Краматорськ. Стадіон «Авангард». Кількість глядачів 2000.

Прогноз погоди: Мінлива хмарність. Температура повітря +20…+27. Вітер 3-4 м/с.

Оцінка поля: 5

Арбітр матчу: Павлюк О.А. (Київ).

Асистенти арбітра: Клименко Т.А. (Київ), Топіха В.В. (Київ).

4-й арбітр: Пікінер Д.С. (Донецька обл.).

Спостерігач арбітражу: Задіран С.М. (Дніпропетровськ).

Склади команд:

Авангард: 1. Дмитро Пуговкін – 33. Дмитро Тищенко, 17. Денис Киселевськи, 3. Віталій Візавер(К), 6. Михайло Ковальов – 11. Євген Швидкий, 9. Іван Войтенко (44. Мамаді Сангаре, 74), 14. Дмитро Швець 10. Ярослав Ямполь – 18. Платон Свиридов (19. Вячеслав Піднебенной, 80) – 25. Олександр Якименко (23. Роман Штогрін, 70).

Десна: 1. Андрій Федоренко – 2. Вадим Жук, 4. Вадим Мельник(К), 8. Іван Білий, 12. Єгор Картушов  – 3. Павло Щедраков, 14. Євгеній Чепурненко, 18. Леван Гулордава (19. Андрій Малюк, 77) – 17. Роман Мачуленко (11. Вадим Бовтрук, 46), 10. Дмитро Бровкін (15. Юрій Фурта, 46), 16. Роман Луценко (6. Олександр Стеценко, 70).

Голи: Ярослав Ямполь (16 хв.), Вячеслав Піднебенной (81 хв.)  Юрій Фурта, (90+4 хв.)

Попередження: Дмитро Тищенко (36 хв.), Олександр Якименко (45 хв.), Іван Войтенко (48 хв.),  Вячеслав Піднебенной (82 хв.) Олександр Стеценко (72 хв.), Андрій Федоренко 90+1 хв.), Іван Білий (90+1 хв.)

І «Авангард,» і «Десна» в першому турі чемпіонату звели свої матчі до нульових нічиїх, тому у звітному матчі обидва колективи прагнули здобути свою першу перемогу в новому сезоні. Забігаючи наперед, краматорська команда свої бажання матеріалізувала як в хорошу гру, так і підсумковий позитивний результат, на відміну від «Десни».

Тренери команд, в порівнянні з минулою грою зробили по дві зміни в стартових складах. У «Десни» замість невдало зігравшого в півзахисті Андрія Малюка, вийшов Леван Гулордава, а позицію на правому фланзі півзахисту зайняв Роман Луценко, замінивши там Вадима Бовтрука. У «Авангарда» на полі з'явився нападник Олександр Якименко та лівий півзахисник Євген Швидкий, натомість основу покинули Солнцев та Піднебенной.

Розпочали команди з розвідки і перші хвилин 5-6 гра йшла виключно в центрі поля. «Десна» намагалася проводити свої атаки через активного на лівому фланзі Мачуленко, проте, першу небезпеку створили господарі поля.

Спочатку, небезпечний простріл з правого флангу півзахисника «Авангарду» ніхто з його партнерів замкнути не зумів, а вже через п’ять хвилин по тому рахунок був відкритий. Цього разу прохід лівим флангом ледь не закінчився одинадцятиметровим у ворота «деснянців», але на падіння гравця краматорчан, арбітр уваги не звернув, а більш спритний інший гравець «Авангарду» зумів підібрати м'яч і відкинути його на лінію штрафного майданчику, звідки, набігаючій з глибини поля Ямполь, поклав м'яча у верхній правий кут воріт Федоренко.

«Сіверяни» таким початком матчу були явно приголомшливі і перший удар в сторону воріт Пуговкіна змогли нанести лише на 22 хвилині матчу, після навісу з флангу від Луценко, удар головою вище воріт наніс Чепурненко.

Где купить диски mak по самым низким ценам?

«Авангард» після забитого голу відійшов на свою половину поля, а гравці «Десни», отримавши м'яч, почали шукати свої можливості, щоб відігратися.

Проте, «деснянці» нічого небезпечного в першому таймі так створити і не змогли (були дальні удари від Луценко та Гулордави, але небезпечними їх назвати важно). В свою чергу господарі поля, взявши паузу після свого голу, наприкінці тайму знову перехопили ініціативу і провели декілька досить неприємних для захисту «Десни» атак, але забитим голом вони так і не закінчилися.

Другий тайм розпочався із замін у складі Десни. Олександр Рябоконь явно був не задоволений перебігом подій і грою своїх гравців атаки. Тому в центр нападу замість явно випадаючого із гри Бровкіна вийшов більш швидкий і технічний Фурта, а зниклий в другій половині першого тайму Мачуленко, був замінений енергійним Бовтруком.

Здавалося би, зараз «сіверяни» з новими силами підуть уперед відіграватися, але фактично за всю другу половину матчу, «Десна», так нічого запропонувати злагодженим діям «Авангарду» не змогла. Натомість, краматорчани «кололи» часто і болісно. На 54 хвилині гри небезпечно пробивав здалеку по воротам Федоренко хтось із гравців атаки «Авангарду», м'яч пройшов поруч зі штангою. Ще через 4 хвилин другий м'яч у воротах «Десни» не опинився лише чудом. Прохід по лівому флангу атаки Тищенка завершився небезпечним прострілом на дальню штангу воріт, там без нагляду опинилися два гравці Авангарду, але переправити м’яч у ворота вони якимось дивним чином не змогли. На 63 хвилині Федоренку довелося діставати м'яч із під поперечини воріт і переводити його на кутовий.

Зрозумівши, що заміни на початку тайму не працюють, Рябоконь йде на більш рішучі дії. На поле, замість «підсівшого» Луценко, виходить Олександр Стеценко і займає позицію опорного півзахисника. В свою чергу Щедраков опускається на позицію центрального захисника, а капітан команди, універсальний гравець, Вадим Мельник, йде на вістрі атаки, зсунувши на правий фланг атаки Юрія Фурту.

Але і такі кардинальні дії змінити щось особливо у матчі були не в змозі. «Десна» пішла всіма силами на половину поля «Авангарду», який чекав свого шансу піймати гостей на контратаці. І в решті-решт дочекався. На 81 хвилині матчу, колишній улюбленець вболівальників «Десни», а нині гравець «Авангарду», Мамаді Сангаре обікрав в центрі поля гравця «деснянців», пройшов з м'ячем до штрафного майданчику і віддав праворуч на щойно з'явившегося Піднебенного, який змістився в центр і просто розстріляв ворота Федоренко, фактично знявши питання про переможця матчу.

До честі гравців «Десни», вони все одно не кинули грати і вже на останній хвилинні матчу найбільш спритно розібравшись в штрафній «Авангарду», Юрій Фурта, як говорять, забив гол престижі. Часу на більше на жаль у «сіверян» вже не було. 

«Авангард» святкує заслужену перемогу, а гравцям «Десни» не потрібно зневірятися, адже важко було чекати що перехід від матчів другої ліги до першої пройде гладко. По суті попереду ще весь чемпіонат, а цей матч можна використати як гарний урок на майбутнє.

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua

Переглядів: 1041 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024