Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Липень » 19 » «Авангард» Краматорськ – «Десна» Чернігів. Анонс матчу. В очікуванні першої перемоги...
«Авангард» Краматорськ – «Десна» Чернігів. Анонс матчу. В очікуванні першої перемоги...
22:37

«Авангард» Краматорськ – Десна» Чернігів

Субота. 20 липня. 18:00. м. Краматорськ. Стадіон «Авангард».

Прогноз погоди: Мінлива хмарність, невеликий дощ. Температура повітря +20…+27. Вітер 3-4 м/с.

Трансляція матчу: на сайтах Pfl.ua , Ua-football.com , Divan.tv .

 

Арбітр матчу: Павлюк О.А. (Київ).

Асистенти арбітра: Клименко Т.А. (Київ), Топіха В.В. (Київ).

4-й арбітр: Пікінер Д.С. (Донецька обл.).

Спостерігач арбітражу: Задіран С.М. (Дніпропетровськ).

 

Поточна форма Авангарду: Н – Поточна форма Десни: Н

Дев’яте місце в першій лізі – Сьоме місце в першій лізі

Під питанням: Юрій Кравченко, Дмитро Доценко – Вадим Воронченко, Ярема Каваців, Денис Анеліков, Олег Поліщук, Тимур Рустамов.

Дискваліфіковані: Петро Кондратюк (Десна)

 

Баланс зустрічей в усіх турнірах: 1: +1=0–0, 1:0 на користь "Авангарду"

На полі "Авангарду":

Історія протистоянь в чемпіонаті і кубку України:

2011-2012. Матч за право грати в перехідному матчі. 30.05.2012

"Авангард" (Краматорськ) – "Десна" (Чернігів) 1:0

 

Чернігівська «Десна», повернувшись до першої ліги, вже встигла зіграти свій перший домашній матч з другою командою київського «Динамо». Хоча рахунок того матчу і зафіксував нульову нічию, але «деснянці» показали хороший футбол та були близькими до перемогу. Тепер, в пошуках першої перемоги, «Десна» вирушає на схід країни, де в суботу зіграє з краматорським «Авангардом». Краматорчани першу свою гру у чемпіонаті теж звели до нічиєї, хоча в тій грі до перемоги були більш близькі не вони, а їх суперники з Чернівців. Таким чином, обидва колективи прагнутимуть здобути перші повноцінні три очка.

За всі часи свого існування, команди між собою зустрічалися тільки один раз, причина в цьому досить проста, «Авангард» на професійному рівні проводить лише третій сезон. І хоча матч (30 травня 2012 року) був лише один, але тоді вирішувалась доля путівки в першу лігу. Та, досить важка, насичена боротьбою зустріч, закінчилась поразкою «сіверян», краматорчани же отримали можливість зіграти у вирішального матчу з першоліговим МФК «Миколаїв». Матчу передував скандал з обвинуваченням представників «Авангарду» у намаганні підкупити гравців Миколаїву. Про скандал з часом забули, а та зустріч завершилась перемогою вищого за класом представника. Проте, «Авангард» таки потрапив до першої ліги, замінивши, канувшу в лету, вінницьку «Ниву». А не програй той матч «Десна», вже минулого б сезону грала в першій лізі. Напевно, чернігівські гравці (а в тій грі брало участь багато гравці із сьогоднішньої заявку) захочуть взяти реванш.

Поки «Десна» ще сезон вирішувала питання з виходом до першої ліги, «Авангард» минулого сезону вже наводив там «шороху», зайнявши в підсумку високе сьоме місце. Проте, як це часто буває, проявивши себе, ряд гравців краматорчан (на чолі з кращим бомбардиром команди, Козьбаном) отримали можливість перейти до більш сильніших колективів. Той же Козьбан переїхав до Прем’єр-Ліги, отримавши запрошення від луцької «Волині». Таким чином, наставнику «Авангарду», Сергію Шевченко, довелося будувати «новий Авангард». Як засвідчила перша зустріч сезону, новій команді ще не вистачає зіграності, і на виправлення цього повинен піти деякий час.

«Десна» в цьому плані представляє собою антипод краматорській команді. Фактично у новому сезоні «деснянці» представились все тим же колективом, що ще в минулому сезоні здобував золоті медалі другої ліги, з деяким підсилення складу (до команди повернулися Щедраков, Гулордава та зараз травмований Рустамов). Тому в плані зіграності, чернігівська команда матиме чималу перевагу.

Мають свої проблеми і «сіверяни», вже другу (і останню) зустріч пропускатиме один із лідерів колективу, Петро Кондратюк. В матчі з «Динамо-2» його відсутність була помітна, ні Малюк, ні Чепурненко не змогли наладити гру в центрі поля. Тому фактично весь другий тайм «Десна» провела у флангових атаках. До речі, у грі з «Авангардом», «Буковина» теж намагалась більшість своїх атак  проводити через фланги і така тактика могла їм принести перемогу, якби не воротар краматорчан, Дмитро Пуговків. «Деснянці» напевно зіштовхнуться з тією ж самою проблемою і щоб виграти матч, потрібно буде знайти можливість переграти надійного воротаря «Авангарду».

купить универсальные наборы по самым низким ценам

Ще одним цікавим моментом матчу може стати чергова зустріч «Десни» з колишнім улюбленцем чернігівської публіки, Мамаду Сангаре (минулого сезону він вже грав у складі хмельницького «Динамо» проти «Десни»), який може дебютувати за свій новий клуб якраз у грі з «деснянцями». Він повинен був дебютувати в минулій грі, але трансферний лист з Казахстану(де він догравав минулий сезон) тоді ще до України не дійшов.

В будь-якому випадку спрогнозувати переможця зустрічі буде важко, матч обіцяє бути дуже цікавим. Хоча, наприклад, спонсор першої ліги, букмекерська контора Favbet, фаворитом матчу вважає господарів поля, на яких ставки приймаються з коефіцієнтом 1.62, проти перемоги «Десни» з коефіцієнтом 4.75, на нічийний рахунок – 3.55. Як там воно буде насправді, покаже тільки гра.

Орієнтовні склади команд:


Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua


Переглядів: 1605 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 Leeds_Unt_(MC)  
0
Спасибо. Интересно  vp_desna

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024