Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Листопад » 2 » Чергова перевірка команд на міцність. «Славутич» Черкаси – «Десна» Чернігів
Чергова перевірка команд на міцність. «Славутич» Черкаси – «Десна» Чернігів
14:46

«Славутич» Черкаси – «Десна» Чернігів

Субота. 03 листопада. 15:00. м. Черкаси. Центральний стадіон.

Прогноз погоди: Хмарно з проясненнями. Температура повітря +13…+14. Вітер 2-4 м/с.

Арбітр матчу: Ісаєв А.Ю. (Запоріжжя).

Асистенти арбітра: Дарійчук С.В. (Чернівецька обл.), Найко О.О. (Чернівці).

4-й арбітр: Салівончик І.І. (Черкаси).

Інспектор: Євстратов О.А. (Одеса).

Друге місце другої ліги, група А – Перше місце другої ліги, група А

Перший етап чемпіонату виходить на фінішну пряму, командам залишилось зіграти по 3-4 гри. Практично сформувалися перші шість команд і група невдах, які будуть вести боротьбу за виживання. «Десна» продовжує зберігати верхню сходинку таблиці і вже має відрив від другого місця в одинадцять очок. Тому на даний момент всіх інших переслідувачів більше турбує не погоня за лідером, а власні розборки за друге місце. До таких команд відноситься і черкаський «Славутич», саме з який і зіграють свій наступний матч деснянці. Беззаперечно, це центральний матч не тільки групи А, але і всієї другої ліги. І для «Десни» і для «Славутича» ця гра напевно буде самою важкою серед тих, що їм залишилося зіграти.

«Славутич» молода команда, яка була створена лише два роки тому і минулий сезон для неї був першим на професійному рівні. Тоді команда виступила більш ніж успішно та зайняла підсумкове трете місце, програвши «Десні» лише шість очок, а зважаючи на те, що перед командою не стояло завдання по підвищенню у класі, такий результат є  закономірним. Основну масу гравців черкасців складають вихованці місцевого футболу, що додає команді своєї унікальності серед інших команд чемпіонату.

Все кардинально змінилося цього сезону, команда отримала завдання здобути путівку до першої ліги. І черкащани фактично з перших турів ринулись доводити свої амбіції на полі. В перших десяти турах було здобуто 6 перемог та дві нічиї, ще дві гри було програно. Однією з них була виїзна поразка в Чернігові. Матч першого кола тоді завершився перемогою «сіверян» з рахунком 2:1. Хоча по грі «Славутич» мало в чому уступав тодішній «Десні» і першим відкрив рахунок – це зробив з пенальті Тарасенко-молодший.  Зрівняли рахунок чернігівці тільки під кінець таймі, гол на свій рахунок записав Черненко. Можливо гра б так і закінчилася, проте в кінці матчу деснянці отримали право на одинадцятиметровий удар, який чітко реалізував Кондратюк.

Але після десяти турів зі «Славутичем» щось сталось і вони просто посипалась.  Наступні три гри були програні з сумарним рахунком  5:0. Далі була перемога над хмельницьким «Динамо» і знову поразка від «Оболоні-2». Таким чином команда із одного з фаворитів групи А перетворилась на борця за першу шістку. Капітанська пов’язка весь цей час «ходила» від одного гравця до іншого, але успіху це не принесло. Підсумком всіх цих невдач стала відставка тренера команди Олександра Кирилюка. Заміну йому поки що не знайшли і керує командою з приставкою в.о. Анатолій Дейнеко (допомагає йому граючий тренер Євген Тарасенко). І треба сказати, що це мало певний позитивний ефект, в позаминулому турі важкий матч проти тернопільської «Ниви» закінчився нічиєю, а в минулому турі була здобута вольова виїзна перемога над  «Кристалом».

Таким чином суперник «Десни» підходить до зустрічі вже в більш-менш нормальному психологічному стані і може створити лідеру групи А багато проблем. Сама ж «Десна» в минулому турі здобула свою чергову, хоч і важку, але перемогу дома над «СКА», довівши свою безпрограшну серію вже до шістнадцяти ігор. І зупинятися наміру не має. В разі перемоги деснянців, їх відрив від одного із головних конкурентів за перше місце може дійти до чотирнадцяти очок, а враховуючи, що «Славутич» зіграв на гру більше, то і взагалі теоретично до сімнадцять очок, що фактично не лишить шансів черкащанам поборотися за першу сходинку. В свою чергу перемога господарів поля дасть змогу їм втриматись на другому місці і продовжити боротьбу за місце в першій лізі.

Що стосується складів команд, то в «Десни» скоріш за все повернуться до складу після минулої гри (в якій деякі гравці команди отримали можливість перепочити) Жук, Кондратюк, Каваців, Луценко, Бовтрук, хоча спрогнозувати хто саме вийде в основі не просто, враховуючи конкуренцію в команді.

У «Славутича» зі складом куди більше проблем. Не буде основного центрального півзахисника Олександра Ніколайчука, який відбуватиме дискваліфікацію через перебір жовтих карток. В минулому турі отримав травму інший центрхав Валентин Горкун і теж може пропустити зустріч, тому у півзахисті можуть виникнути проблеми. Проте у команди є і гарні новини, повертається до складу основний центральний захисник Олег Тарасенко, тому  «братський» центр «Славутича» знову возз’єднається.

Важко сказати яку тактику оберуть команди на гру, але скоріше за все ні одна з команд домінувати всю гру не буде, треба очікувати багато боротьби в центрі поля. На перший план напевно вийде якість реалізації моментів. Враховуючи зріст більшості гравців господарів, велику небезпеку нестимуть стандартні положення (не забуваємо , що в їх складі грає таранного типу нападник Саїд Белмохтар, який ще пару сезонів назад ставав кращим бомбардиром другої ліги) , до яких «Десна» повинна бути особливо готова. В свою чергу більш технічні гравці деснянців можуть засмикати захист «Славутича своїми швидкими атаками. Спрогнозувати підсумковий результат матчу практично не можливо, але можна сказати точно, що нічия ні одну із команд не влаштує і грати вони будуть тільки на перемогу.

Під питанням: Олександр Лобов, Валентин Горкун (Славутич)  – Єгор Картушов (Десна)

Дискваліфіковані: Олександр Ніколайчук (Славутич)

Баланс зустрічей в усіх турнірах: 3: +1=2–0, 4:3 на користь "Десни"

На полі "Славутича": 1: +0=1–0, 1:1

Історія протистоянь в чемпіонаті і кубку України:

2011-2012. Друга ліга. Група А. 13 Тур. 15.10.2011

"Десна" (Чернігів) "Славутич" (Черкаси) 1:1

2011-2012. Друга ліга. Група А. 26 Тур. 25.05.2012

"Славутич" (Черкаси) – "Десна" (Чернігів) 1:1

2012-2013. Друга ліга. Група А. 8 Тур. 01.09.2012

"Десна" (Чернігів) "Славутич" (Черкаси) 2:1

 Орієнтовні склади: 


ПРОГНОЗ НА МАТЧ: Перемога Славутича 20% : Нічия –50% : Перемога Десни 30%

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua
Смотреть бесплатно порно можно здесь -  tv-porno.org
Переглядів: 1345 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 4
3 Den  
0
а где Анеликов?

4 Serhey007  
0
это всего лишь один из вариантов состава

2 Serhey007  
0
поправил.
Кстати по Картушову если верить ПФЛ, то после игры со Скалой (где он провел 46 минут и травмировался), он успел сыграть еще 8 минут, только вот где вопрос, скорей всего в игре с Реал-Фарм (составы не доступны...)
Апд: Картушов провел 8 минут против Реал-Фарм, против СКА в заявке вроде не было. В общем-то он уже тренируется. но вряд ли завтра будут рисковать им

1 qwerty  
0
маленкая ошибочка не 12 очков отрив а 11

а что с Картушовим?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024