Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Липень » 20 » Десна 3-0 Динамо "дешевые проститутки киева".
Десна 3-0 Динамо "дешевые проститутки киева".
10:38
Навіть не згадаю, коли в останній раз «Десна» розпочинала новий чемпіонат або друге коло чемпіонату майже в тому ж складі, в якому закінчувала попередній. В основному складі проти хмельницького «Динамо» вийшло всього два новачки – форвард Вадим Мельник, якому ж відразу була довірена капітанська пов’язка, і воротар Андрій Федоренко. Причому останнього важко назвати новачком – вихованець чернігівського футболу захищав ворота «Десни» в сезоні 2008/09.


Проте, розпочали чернігівці так, ніби всі 11 футболістів щойно познайомилися один з одним. До середини першого тайму господарям вдалося створити лише два напівмоменти. Причому завершував обидва ударами новоспечений капітан «Десни». Спочатку Кондратюк зібрав навколо себе трьох суперників в чужому штрафному майданчику і віддав назад на вільного Мельника. Той пробив метрів з 20 над хрестовиною воріт.
А згодом Жук і Бовтрук на правому фланзі розібралися з суперниками за допомогою нехитрої стінки і останній м’яко навісив на голову Мельника в район 11-метрової позначки. Форвард так сам м’яко спробував закинути парашут за спину Юрчука, але м’яч опустився не в, а на сітку воріт.

Гості ж навіть не потурбували Федоренка, хоча Сікорський мав шанси не просто потривожити голкіпера, а забити. Дітковський віддав класний пас на хід врозріз між Чулановим і Жуком, Сікорський вискочив сам на сам і вже готовий був розстріляти ворота з лінії воротарського майданчика, але в цей момент у нього поїхала опорна нога (дякувати дощику, який пролився на старті поєдинку) і форвард елементарно не влучив по м’ячу.


Мабуть чернігівці після цього зрозуміли, що так можна отримати серйозні неприємності і додали швидкості. Це відразу принесло результат. Бовтрук втік правим флангом, навісив в центр штрафного майданчика, де Кондратюку захисники «Динамо» дозволили не лише зупинити м’яч, але й роздивитися навколо, зробити крок, прицілитися і точно пробити. Оборонці хмельницької команди, поки всі ці дії суперник виконував, не знайшли нічого кращого, як апелювати до арбітра. Вони намагались переконати рефері, що м’яч влучив дев’ятому номеру «Десни» в руку. Після завершення епізоду і фіксації взяття воріт Шимко не зупинився і отримав за надто активні розмови жовту картку.

За дві хвилини господарі повинні були забивати вдруге. І знову гравці «Динамо» були незадоволені діями арбітра. Справа в тому, що асистент арбітра підняв прапорець, сигналізуючи про офсайд, в якому перебував Мельник. Однак, головний арбітр дав зрозуміти, що бачить сигнал і дозволив продовжити гру, оскільки пас на форварда «Десни» ненавмисно віддав хтось з гостей, намагаючись перервати контратаку чернігівців. На жаль, Шанс Вадим Мельник не використав – вихід сам на сам не завершився голом завдяки чудовій реакції Юрчука.


Наступні 10 хвилин вже гості провели цікавіше, і Донгаузер не використав два моменти. Спочатку гострий пас на нього віддав… Каваців, який, мабуть, вирішив, що Федоренко сумує в рамці воріт (до цього динамівці не били в напрямку воріт «Десни»). Донгаузер подарунком скористався недбало – замість того аби пройти вперед і спробувати обіграти «асистента», він вирішив відразу ж пробити. Удар з 20 метрів вийшов несильним, і Федоренко легко впорався з ним.

За п’ять хвилин Донгаузер майстерно відтер корпусом Жука і пробив з розвороту з кута штрафного майданчика. М’яч розминувся зі стійкою на півметра і зупинився, вдарившись в сітку воріт з її зовнішнього боку.


І знову гострі дії гостей призвели до результативних контрдій «Десни». Луценко зупинився з м’ячем на куті карного майданчика, секунд 10 роздумував, кому віддати гострий пас, але не побачив перспектив і несподівано вдарив низом в дальній кут воріт. Юрчук такого не очікував, та й м’яча побачив, коли той вже проскочив повз своїх і чужих, що скупчилися біля воріт… Як би там не було, але удар вийшов більярдним, а кидок воротаря – запізнілим. 2-0.

Що стосується другого тайму, то писати фактично нема про що. Команди грали в волейбол (не в сенсі руками, а без воріт – перекидаючи м’яч одна одній на чужу половину поля) і прокинулися лише зо два рази за 45 хвилин. На 70-й хвилині Бровкін своєчасним пасом вивів сам на сам Бовтрука, але м’яч після удару останнього пройшов поруч зі штангою. А за кілька хвилин Луценко спробував повторити свій «фокус» з взяттям воріт і несподівано низом пробив з кута штрафного в дальній кут воріт. Цього разу Юрчук врятував «Динамо».


Так би гра й завершилася, якби Фурта, що вийшов на заміну наприкінці матчу, не поставив собі завдання неодмінно забити. Спочатку під його удар з 15 метрів самовіддано кинувся захисник, а потім інший захисник на Фурті заробив не лише пенальті, але й червону картку для себе. Денисов поле залишив на хвилину раніше колег, а Фурта чітко реалізував 11-метровий штрафний удар. дешевые проститутки киева
Переглядів: 1071 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024