Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Десна- Бастіон. Анонс матчу
Десна- Бастіон. Анонс матчу
11:35
3 жовтня чернігівській Десні доведеться помірятися силами з одним із лідерів Групи А другої ліги – іллічівським Бастіоном.

Саме той випадок , коли про цінність протистояння можна сказати: «матч за шість очок». Враховуючи невелику кількість поєдинків у чемпіонаті, кожна перемога цінується на вагу золота. Тим більше, якщо це перемога над одним із головних суперників у боротьбі за перші місця в турнірній таблиці. Але здобути три очки буде нелегко.

Бастіон – досвідчена команда з міцною та рухливою лінією півзахисту, в якій, до речі, грає добре нам знайомий Юрій Комягін, котрий свого часу не зміг закріпитися у складі Десни, коли наша команда виступала у Першій лізі. Тож транзитом через Миколаїв, Комягін перебрався до Бастіону, де чудово вписався в ігрові схеми Олександра Краснянського. Також у складі іллічівської команди потрібно звернути увагу на ще одного Олександра – Нечипорука. Не дивлячись на досить поважний як для футболіста вік, Нечипорук один з найбільш помітних на полі гравців Бастіону, а крім того – штатний виконавець пенальті.

Проте головною небезпекою для захисників Десни є напад Бастіону. Найкращий бомбардир суперників Саїд Белмохтар настріляв вже вісім м’ячів у десяти поєдинках. Белмохтар не відрізняється стабільністю, проте націлений на ворота та тримає під постійною напругою захист суперників. З іншого боку, якби Саїд був ще й стабільним нападником, то навряд чи грав би у другій лізі. Свого часу Белмохтар намагався закріпитися у основному складі Чорноморця, але спроба виявилися невдалою. Загалом, цей сезон для Белмохтара складається найкращим чином у його кар’єрі, тож захисникам Десни доведеться серйозно попрацювати, аби стримати форварда іллічівців.

Відстань між двома командами наразі складає три очки, а відстань Десни від лідера Енергії – шість, тож у разі поразки від Бастіону, Десна суттєво погіршить своє становище у боротьбі за перше місце, або й взагалі поставить під сумнів подальшу боротьбу за підвищення у класі.

За різницею забитих та пропущених м’ячів Бастіон краща команда ліги, за забитими м’ячами – також. Пропускають наші майбутні суперники теж небагато: лише шість голів у десяти поєдинках – це третій показник чемпіонату, слідом за командами МФК Миколаїв та Чорноморець-2.

Бастіон не знає поразок вже три матчі поспіль, причому в усіх трьох матчах ворота Андрія Череднюка залишалися сухими, і в усіх трьох випадках перемоги над суперниками були розгромні: вдома Бастіон розбив Єдність (3:0) та Рось (4:0), а на виїзді познущався над рівненським Вересом (0:6).

З іншого боку, команда Олександра Краснянського, як і більшість колективів у другій лізі, не дуже впевнено виглядає саме у виїзних матчах. Чотири рази Бастіон їздив на виїзд та двічі зазнавав поразок – 1:0 від МФК Миколаїв та 3:1 від Енергії.

До речі, поєдинок з Бастіоном стане останнім матчем у першому колі чемпіонату України. Щоправда, ще три зустрічі другого кола команди проведуть в осінню частину року, тож весною залишиться зіграти лише вісім календарних поєдинків.

Звісно що завтра нашій команді буде непросто. Бастіон стане перевіркою сил та можливостей чернігівської команди щодо боротьби за найвищі місця у другій лізі, але в будь-якому разі, команда з одеської області не є непрохідних суперником. З Бастіоном цілком можна грати, більш того – перемагати. Тому побажаємо нашій команді успіхів у завтрашній грі, а вболівальників закликаємо прийти на стадіон та підтримати рідну команду!
Переглядів: 932 | Додав: FAUST | Рейтинг: 4.8/4 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024