Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Листопад » 9 » «Десна» Чернігів – «ФК Тернопіль» Тернопіль. Анонс матчу. "русский секс"
«Десна» Чернігів – «ФК Тернопіль» Тернопіль. Анонс матчу. "русский секс"
02:15

«Десна» Чернігів – «ФК Тернопіль» Тернопіль

Субота. 10 листопада. 14:00. м. Чернігів. Стадіон імені Юрія Гагаріна.

Прогноз погоди: Хмарно. Температура повітря +6…+7. Вітер 3-4 м/с.

Арбітр матчу: Жосан І.А. (Херсон).

Асистенти арбітра: Сащина Я.М. (Ужгород), Котубей П.В. (Закарпатська обл.).

4-й арбітр: Федорок В.І. (Чернігів).

Інспектор: Левчук Ю.М. (Полтава).


Поточна форма Десни: ННВВН  Поточна форма ФК Тернополя: ВВВПВ

Перше місце другої ліги, група А – Трете місце другої ліги, група А

 

Під питанням: Андрій Малюк (Десна)  

Дискваліфіковані: Ярема Каваців, Євгеній Чепурненко (Десна) – Ігор Курило (ФК Тернопіль)


Баланс зустрічей в усіх турнірах: 1: +1=0–0, 2:1 на користь "Десни"

На полі "Десни":  

Історія протистоянь в чемпіонаті і кубку України:

2012-2013. Друга ліга. Група А. 9 Тур. 08.09.2012

"ФК Тернопіль" (Тернопіль) "Десна" (Чернігів) 1:2

 

"Десна" продовжує впевнено лідирувати в групі А і на своєму полі чекає на зустріч із "ФК Тернопіль", який зараз в чемпіонату посідає третю сходинку і програє чернігівцям десять очок.

"ФК Тернопіль" – це муніципальна команда з однойменного міста. Почала своє існування ще в 2000 році, як фарм-клуб тернопільської "Ниви".  Тоді команда відіграла два сезони в другій лізі, проте через виліт до другої ліги основної команди, втратила статус професійної та була змушена грати в чемпіонаті області. А починаючи вже з 2007 року, "городяни" повністю відокремилися від свого «старшого брата».

На любительського рівні команда змогла досягти значних успіхів. По чотири рази ставала Чемпіоном та володарем Суперкубку тернопільської області, двічі вигравала Кубок тернопільської області. Успіхи були не тільки в Україні, в 2009 році команда стала Чемпіоном Європи серед студентів. Починаючи з цього сезону, ФК Тернопіль повернувся до складу професійних команд.

Таким чином, сильно дивуватися успіхам команди цього сезону не потрібно. Команда базується на вихованцях місцевого футболу, що додає "городянам" ще більшої настирності та самовіддачі.

Проте, сказати, що перехід  від любительського футболу до професійного пройшов безболісно не можна. Першу половину чемпіонату команду добряче лихоманило, перемоги чергувалися з поразками, іноді розбавляючи їх нічиїми. Але пристосувавшись, "ФК Тернопіль" почав підніматися до гори турнірної таблиці. В останніх восьми турах команда зазнала лише однієї поразки(від "Ниви" 2:0) та один раз звела гру до нічиєї (зі "СКА" 1:1), інші шість матчів закінчились впевненими перемогами із загальним рахунком 16:1!(над "Славутичем", "Єдністю", "Скалою", "Динамо", "Оболонью-2" та "Кристалом").

Фактично зараз команда перебуває на піку своєї форми і зупинити таку настирність буде вкрай важко. І хто в змозі цього добитись, так це якраз "Десна", котра, хоча в останніх матчах і не так вражає, проте впевнено лідирує, маючи безпрограшну серію з сімнадцяти матчів (вісімнадцять з урахуванням минулого сезону). В останніх шести матчах деснянці змогли здобути лише дві перемоги (над "Реал Фарм" та "СКА"), три зустрічі завершились з нічийним рахунком (із "Нивою", "Кристалом" та "Славутичем").

Між собою команди зустрічалися лише один раз. Це було в першому колі чемпіонату в Тернополі, три місяці тому. Тоді перемогу святкували "сіверяни" з рахунком 2:1. В першому таймі голи до активу "Десни" записали Кондзьолка (автогол) та Кондратюк (з пенальті), один м’яч в другому таймі для господарів відіграв Богданов.

Перед зустріччю команди зазнали певних кадрових втрат, особливо це стосується господарів поля. Точно не зможуть допомогти своїй команда Ярема Каваців та Євген Чепурненко, які пропускатимуть зустріч  через перебір жовтих карток. Першого в центрі захисту  скоріше за все замінить хтось із пари Чуланов/Бриль, а за місце в півзахисті поборються Стеценко/Воронченко /Акчурін. Певних змін можна очікувати і в атакувальній ланці, через травму може не зіграти Андрій Малюк, замість якого слід очікувати в центрі нападу Дмитра Бровкіна.

У "ФК Тернопіль" втрата тільки одна, через перебір жовтих карток не зіграє центральний захисник Ігор Курило. Але в той же час наставник городян знову зможе розраховувати на правого захисника Степана Клекота та центрального півзахисника Василя Чорного.

Щодо тактики команд, то Десна на правах господаря та лідера чемпіонату, напевно візьме ініціативу у свої "руки" і навряд чи гості будуть сильно цьому пручатися, так як це дасть їм змогу зіграти в улюблений футбол з використанням довгих передач та гри на контратаках.

Особливу небезпеку атакам "городян" додаватиме наявність у їх складі найкращого бомбардиру групи А Богдана Семенця. Молодий форвард в цьому сезоні вже встиг забити вісім м’ячів у шістнадцяти іграх чемпіонату(всі з гри).

Хоча "ФК Тернопіль" і не має завдання на сезон по підвищенню в класі, і своє завдання закріпитись в першій шістці вже виконав, проте матиме не аби яке бажання допомогти своїм сусідам з "Ниви" (яка якраз має завдання по підвищенню в класі), відібравши очки у "Десни". Таким чином, деснянцям потрібно налаштовуватись на важку безкомпромісну гру, дарувати очки ніхто нікому точно не буде.

 

Слова

Юрій Фурта, нападник Десни:

"Думаю що буде цікава, бойова гра! "
 
Руслан Черненко, нападник Десни:
 
"Ну буде нелегко, але ми виграємо)"

 Василь Івегеш, наставник ФК Тернопіль:

"Ми знаємо яке завдання у "Десни", однак докладемо максимум зусиль для того щоб зачепитись бодай за очко, і цим самим допомогти нашим колегам з "Ниви" виконати їх завдання на сезон."

 

Орієнтовні склади:

ПРОГНОЗ НА МАТЧ: Перемога Десни 50% : Нічия –30% : Перемога ФК Тернопіль 20%

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua

бесплатно смотреть русское порно
Переглядів: 9986 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024