Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Серпень » 2 » «Десна» (Чернігів) - «СКАД-Ялпуг» (Болград) - 4:0
«Десна» (Чернігів) - «СКАД-Ялпуг» (Болград) - 4:0
22:41
Перший домашній матч чернігівців в новому сезоні навряд чи дав відповідь на питання «на що здатна в черговий раз кардинально оновлена «Десна». Суперник зовсім не тягнув на екзаменатора, і закономірно програв з великим рахунком, не створивши при цьому нічого біля чужих воріт.

Склад «Десни» видався доволі дивним. З одного боку, від весняного варіанту в основі вийшло всього чотири футболіста: Панчук, Анеліков, Бриль і Павелько. А з іншого, серед сімох новачків четверо навряд чи були незнайомі чернігівським вболівальникам. Улюбленець місцевої публіки Кобець, Кондратюк, Гребинюк і Боровков, який відразу отримав капітанську пов’язку, два роки тому були в «Десні» гравцями основи. З ними й пов’язують основні сподівання на відродження вболівальники чернігівської команди.

Гра з невідомих причин розпочалася на кілька хвилин раніше від вказаного часу. Коли я заходила на стадіон за три хвилини дев’ятнадцята – чернігівці вже атакували. Судячи з того, що свисток на перерву пролунав о 19.41, матч розпочався на 4-5 хвилин раніше.

Чернігівці повністю закрили суперника на їхній половині поля. Відразу кинулося в очі, що атаки «Десни» будувалися переважно через фланги. І це при тому, що флангових півзахисників у господарів фактично не було – по всій довжині поля відпрацьовували Панчук (праворуч) і Анеліков (ліворуч). Перший виглядав активніше, і не дивно, що перші моменти були створені за його участю. Навіси захисника раз по раз знаходили голову Кругляка, але удари форварда виходили або неточними, або несильними - прямо в руки голкіперу.

Після перших хвилин гри стало помітно, що для втілення переваги у голи «Десні» явно не вистачає гравця в центрі поля з точним останнім пасом. Саме тому й доводилося або навішувати з- флангів, або бити здалеку, або сподіватися на стандартні положення. Одну з таких нагод ледь не використав Бриль, який зі штрафного пробив трохи вище поперечини.

А потім «деснянці» створили найбільш реальну нагоду для взяття воріт в першому таймі. Кондратюк змістився в самий кут поля, обіграв там двох суперників і прорвався в карний майданчик «Ялпуга». Він пробіг вздовж лицьової лінії, наблизився до стійки і відкинув м’яч в район 11-метрової позначки, де болградці забули Кобеця. Богдан в останній момент оступився і його «гармата», яку вболівальники «Десни» за два роки не забули, вистрілила занадто слабко. Карпинський хоч і з величезними труднощами, але з ударом впорався.

До речі, Карпинський, хоча й значився в протоколі під номером 73, на поле вийшов у светрі з цифрою 3. Таким чином, фактично на полі у складі «СКАД-Ялпуг» грало два третіх номера – воротар і захисник Бойченко.

Саме вони і стали головними дійовими особами наступного моменту, який «Десна» ледь не перетворила в гол. Бойченко порушив правила в 20 метрах від воріт, а Карпинський в класному стрибку витягнув м'яч з лівої від себе «шістки» після удару Кондратюка зі штрафного.

В другій половині тайму гості спробували огризнутися. Власне, нагоду їм створили Боровков і Білошапка, які залишали м’яч в своєму штрафному один одному і дочекалися ноги Тимченка, яка встигла штовхнути шкіряну кулю в бік воріт з-під ноги захисника. Добре, що м’яч розминувся з воротами на півметра.

І все ж, наприкінці тайму «Десна» забила. Знову схожу нагоду отримав Кобець, який зустрівся з м’ячем на лінії штрафного майданчику і цього разу пробив невідпорно, ледь не порвавши сітку воріт за спиною воротаря команди з Болграда.

Другий тайм вийшов значно легшим. Моменти біля воріт гостей виникали один за одним. Особливо спекотно стало після виходу на поле Сердюка і Гавриленка, які на лівому і правому флангах повністю перегравали свої опонентів. Саме після подачі від Сердюка з лівого флангу, і прострілу Гавриленка з правого Кожем'яченко двічі відзначився випереджаючи Бойченка (в першому випадку на другому поверсі, а в другому - внизу). Ці голи стали для чернігівського бомбардира 119-м (повтор показника форварда «Десни» 1980-х років Горшкова) і 120-м. Це новий рекорд за кількістю голів в чемпіонатах СРСР/України в футболці «Десни»!

Власне, на той час сумнівів щодо перемоги чернігівців не виникало. Особливо після того, як Павелько ударом з лінії штрафного майданчика влучив в «дев'ятку» воріт «Ялпуга».

За рахунку 2:0 на користь «Десни» гості створили найбільш небезпечний свій момент. Цурупін увірвався по правому флангу в штрафний майданчик «Десни» і міг бити – кут був не дуже гострий, а перед ним був лише воротар. Але гравець «Ялпуга» чомусь вирішив віддати в центр, де з під ноги Андріанова в ризикованому підкаті м'яч на кутовий виніс Бриль. От, власне і все, на що спромоглися гості. Натомість за «Десну» могли забивати Гавриленко, Сердюк, Павелько, але замість них двічі це зробив «Кожух».

Купить или заказать люки невидимки недорого на любой размер возможно в интернет магазине www.rus-vent.ru
Переглядів: 1344 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 1
1 bangura10  
0
Был на матче.Матч удался хотя если Кобец забил все свои моменты убойные в 1 тайме было б лучше и счёт бы был воще розгромным)!
а так вообщем молодцы!собрали команду.еще б болельщиков пабольше

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024