Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Листопад » 23 » «Десна» Чернігів – «Скала» Стрий. Анонс матчу.
«Десна» Чернігів – «Скала» Стрий. Анонс матчу.
18:12

«Десна» Чернігів – «Скала» Стрий

Субота. 24 листопада. 14:00. м. Чернігів. Стадіон імені Юрія Гагаріна.

Прогноз погоди: Малохмарно. Температура повітря -3…+1. Вітер 2-3 м/с.

 

Арбітр матчу: Москаленко О.С. (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Маринович Д.В. (Вінниця), Гашков Є.Л. (Луганська обл.).

4-й арбітр: Федорок В.І. (Чернігів).

Інспектор: Дем'яненко В.М. (Мукачеве).

 

Поточна форма Десни: ВВНВВ – Поточна форма Скали: ВВВПВ

Перше місце другої ліги, група А – Четверте місце другої ліги, група А

 

Під питанням:  

Дискваліфіковані:

 

Баланс зустрічей в усіх турнірах: 9: +3=3–3, 10:7 на користь "Десни"

На полі "Десни": 4: +2=1–1, 4:2  на користь "Десни"

Історія протистоянь в чемпіонаті і кубку України:

1992-1993. Перша ліга. 20 Тур. 09.11.1992

"Десна" (Чернігів) – "Скала" (Стрий) 0:0

1992-1993. Перша ліга. 25 Тур. 04.04.1993

"Скала" (Стрий) – "Десна" (Чернігів) 1:1

1993-1994. Перша ліга. 11 Тур. 04.10.1993

"Скала" (Стрий) – "Десна" (Чернігів) 1:0

1993-1994. Перша ліга. 30 Тур. 11.05.94

"Десна" (Чернігів) – "Скала" (Стрий) 2:0

2010-2011. Друга ліга. Група А. 9 Тур. 18.09.2010

"Десна" (Чернігів) – "Скала" (Стрий) 1:2

2010-2011. Друга ліга. Група А. 20 Тур. 21.05.2011

"Скала" (Стрий) – "Десна" (Чернігів) 2:1

2011-2012. Друга ліга. Група А. 9 Тур. 17.09.2011

"Десна" (Чернігів) – "Скала" (Стрий) 1:0

2011-2012. Друга ліга. Група А. 22 Тур. 02.05.2012

"Скала" (Стрий) – "Десна" (Чернігів) 0:3

2012-2013. Друга ліга. Група А. 11 Тур. 20.09.2012

"Скала" (Стрий) – "Десна" (Чернігів) 1:1

 

Завершується перший етап змагань другої ліги в групі А. Свій заключний матч в цьому році чернігівська "Десна" проведе вдома з командою "Скала" із міста Стрий.

Перша команда в містечку із Львівської області з’явилася ще 1911 році і грала під багатьма різними назвами. За незалежної України стрийська команда виступала як в другій лізі так і в першій, але нічим особливим там не відзначилася, а в 2006 році взагалі припинила своє існування. На базі тієї команди було створено новий клуб під назвою "ФК Львів", який щоправда грав вже не в Стрию, а в самому Львові.

Сьогоднішня "Скала" Стрий фактично нічого спільного крім назви та дислокації з однією з найстаріших команд України не має. Ця команда була створена в 2004 році в Моршині під назвою "ФК Моршин" на базі дитячо-юнацької академії футболу Моршина за ініціативою генерального директора ТМ «Моршинська» Миколи Кмітя. Так, як в самому Моршині добротного стадіону для участі у змаганнях не має, команда проводить свої матчі на стадіоні "Сокіл" в місті Стрий. Тому в 2009 році було прийнято рішення перейменувати "ФК Моршин" на "Скала", а трохи пізніше влаштували і сам переїзд команди до Стрия. Саме з 2009 року команда отримала членство у ПФЛ та грає в другій лізі.

Взагалі "Скала" – це не просто ще одна команда професіоналів, що грає в нижчому дивізіоні. Фактично сам клуб існує за для виховання талановитих молодих футболістів. В дитячо-юнацькій академії, яка налічує одинадцять філій по всій Україні, на даний момент займається більше ніж тисячу дітей різних вікових категорій. І це не може не вражати, враховуючи загальний стан дитячо-юнацького футболу в Україні. А нещодавно з’явилася інформація, що в головного спонсору команди ТМ «Моршинська» є проблеми з податковою поліцією, і вся ця система підготовки молодих гравців може рухнути водночас з головною командою.

Цей сезон для молодої команди є найбільш успішних з початку її створення вісім років тому. На даний момент "Скала" посідає четверту сходинку таблиці і вже заздалегідь забронювала собі "весну" з першою шісткою найкращих команд групи А. Результати команди, як і подобає молодим гравцям (середній вік футболістів "Скали" не перевищує двадцять років) не відрізняються особливою стабільністю. Команда пропускає не багато (тринадцять м’ячів в дев’ятнадцяти зустрічах), проте і забиває не на багато більше (вісімнадцять м’ячів в тих же дев’ятнадцяти зустрічах). Переважна більшість матчів стрийської команди закінчується мінімальними рахунками на кшталт 1:0, 1:1, 2:1. Останні п’ять зустрічей стриян були більш ніж успішними. "Скала" зазнала лише однієї поразки та і та була в гостях в Тернополі проти одного із фаворитів групи А – "Ниви" (1:0). Інші чотири зустрічі закінчилися перемогами стриян з загальним рахунком 5:0! Тому зараз команда явно на підйомі, хоча ніяких задач по підвищенню у класі перед командою не стоїть.

"Десна" теж зараз на підйомі, щоправда вона в такому стані ще з початку сезону. Безпрограшна серія команди налічує вже дев’ятнадцять ігор і щоб побити свій же рекорд в чемпіонатах України сезону 2005/2006 (коли команда поверталася до першої ліги) не вистачає всього трьох матчів (тоді безпрограшна серія "Десни" склала двадцять дві гри). В останніх п’яти іграх лише "Славутич" зміг відібрати очки у "сіверян". Відрив від другої "Ниви" складає все ті ж десять очок, але "Нива" свої три пункти в останньому турі отримає автоматом ("Оболонь-2" до Тернополя не їде), тому "Десні" доведеться докласти чималих зусиль, щоб такий відрив і залишити до весни. В той же час ще один конкурент, черкаський "Славутич" свої двадцять матчів вже зіграв і зараз відстає від "Десни" на одинадцять очок і тут є потенційна можливість відсікти конкурента від себе, можливо і на завжди.

Проблем зі складами команди фактично не мають, більш того у "Скали" повертається після дискваліфікації центральний захисник Роман Козак. Але найбільшу небезпеку для "Десни" нестиме не він, а молодий талановитий нападник Василь Цюцюра, один із багатьох результатів ефективної роботи дитячо-юнацької академії футболу Моршина. На його рахунку вже вісім м’ячів в дев’ятнадцяти іграх (при чому забивав він і в першій зустрічі команд цього року, матч тоді завершився з рахунком 1:1, за "Десну" забивав Бриль.). "Скала" взагалі воліє не нестись стрімголов в атаку, а використовувати свої нагоди по-максимуму. Більшу частину своїх передач стрияни намагаються робити низом і це може стати для них проблемою, враховуючи стан поля в Чернігові. "Десні" напевно це зіграє на руку, адже гравці "Десни" добре вміють грати в футбол з довгими передачами.

Також певну небезпека від "Скали" можна очікувати під час штрафних ударів, її гравці добре вміють виконувати такі удари і не один раз вже це доводили в поточному сезоні.

Отже, "Десна" в матчі буде як ми вже звикли фаворитом, і чекатимуть від неї тільки перемоги, в свою чергу на "Скалу" такого тиску немає і нічия скоріш за все їх би більш ніж влаштувала.

Орієнтовні склади:

ПРОГНОЗ НА МАТЧ: Перемога Десни – 45% : Нічия –35% : Перемога Скали – 20%

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua


секс шоп - Наш интернет магазин полностью легальный, и на нем нету никакого запрещенного контента. Все законно! До ставка по всей Украине!
Переглядів: 1660 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024