Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2010 » Жовтень » 10 » Десна - Чорноморець-2 1:1
Десна - Чорноморець-2 1:1
13:41

До першого матчу другого кола чернігівці підійшли зовсім не в тому розібраному стані, в якому перебували напередодні одеського матчу цих команд в першому турі чемпіонату.

Тоді абсолютно розбалансована «Десна» програла з рахунком 0:3, і вболівальники налаштовувалися на реванш.

З того часу в «Десні» відбулося дві зміни головних тренерів, а в стартовому складі цього вечора на поле вийшло лише троє футболістів, що розпочинали гру в Одесі два з половиною місяці тому – Таран, Рева і Гетьман. У одеситів же якраз навпаки – лише три зміни в старті.

Взагалі, вивчати стартові склади команд виявилося доволі цікавою справою. Особливо, порівнювати вік футболістів. Так, серед гравців другої команди «Чорноморця» найстаршими виявилися 20-річні Салівон і Владов. В той же час наймолодший гравець «Десни» Єлісєєв на рік їх старше. Очікувалося, що досвід має взяти гору над молодістю, але протягом першого тайму це очікування зовсім не виправдовувалося.

Взагалі, перша половина гри була чи не найнуднішою 45-хвилинкою на чернігівському стадіоні в поточному чемпіонаті. До останніх хвилин можна згадати лише три більш-менш небезпечні моменти, що їх створили футболісти обох команд.

Перший доостойний згадки епізод організували гості. Атака розпочалася на правому фланзі, звідки м’яч був переведений довгим діагональним пасом на лівий край штрафного майданчика чернігівців. Там Слінкін ледве наздогнав м’яч, але встиг прострілити вздовж воріт. На таку спритність одесита ані захисники, ані Вітів не очікували і тому на дальній стійці Алєксандров мав усі шанси без перешкод з метра проштовхнути м’яч у ворота.

На щастя для малочисельної чернігівської публіки, форвард одеської команди не дотягнувся до шкіряної кулі лічені сантиметри.

«Деснянці» відповіли гострим моментом майже відразу. Панчук підключився до атаки правим флангом, обіграв суперника і вирізав класну передачу в район 11-метрової позначки. Кожем’яченко «перевисів» опікуна в повітрі, але пробив головою вище воріт.

Потім на довгий час команди взагалі забули про те, що в футболі потрібно якщо не забивати голи, то хоча би бігати час від часу в атаки на чужі ворота. Гра точилася в центрі поля, була перенасичена купою помилок при передачах з боку обох команд і невдалими спробами відправити форвардів у відрив дальніми пасами.

Був ще правда, момент у «Десни» після небезпечного штрафного у виконанні Олійника. Замість очікуваного прямого удару (до воріт було не більше 25 метрів) лівий захисник «Десни» несподівано навісив у воротарський майданчик на голову Велієва. Той зумів дотягнутися до м’яча лише потилицею, і удар, звісно, не вийшов.

А останні дві хвилини тайму стали яскравим виключенням з блідої гри у першому таймі. Спочатку Алєксандров успішно витримав лінію офсайду і втік майже з центра поля на побачення з воротарем. Єлісєєв форварда одеситів не наздогнав і лише дивився, як той чітко пробив у нижній кут воріт «Десни».

Немов відчуваючи свою провину, капітан «Десни» підключився до першої ж атаки своєї команди і потужно пробив метрів з 20 прямо по центру воріт. Кліщук, можливо, легко міг зловити м’яча, але в останню мить його політ підкорегував Кожем’яченко, підставивши ногу в метрі від лінії воріт. М’яч зрикошетив об газон і пірнув під рукою воротаря у сітку. 1:1.

Другий тайм, який «Десна» мала провести активніше, відверто розчарував. Хвилин 25, підопічні Олексія Скали виглядали абсолютно безпорадно. Процент неточних передач, мабуть, побив всі можливі рекорди. Чернігівці навіть в центрі поля не могли зробити поспіль 2 точних паси. Гості ж непогано пресингували суперника якнайдалі від власних воріт і навіть двічі організували дуже небезпечні контратаки.

Обидва рази на вістрі опинявся найактивніший футболіст «Чорноморця» Слінкін. Спочатку його удар з кута воротарського майданчика ногою відбив Вітів, а потім з тієї ж позиції півзахисник одеситів пробив в кількох сантиметрах від стійки воріт «Десни».

Шанси у чернігівців почали з’являтися вже в останні 20 хвилин - після вилучення Владова. «Вісімка» одеситів ще в першому таймі грубо збив Тарана, проте жовту картку отримав не за сам факт порушення, а за реакцію на свисток арбітра. Згодом Владов ще двічі отримав усні попередження від судді, але висновків не зробив. Як підсумок, на 72-й хвилині за грубий підкат ззаду півзахисник «Чорноморця» побачив перед собою другу жовту картку і поплентався у підтрибунні приміщення.

Після цього гості притиснулися до воріт і у футболістів «Десни» з’явилося більше простору. Але все, що вдалося створити чернігівцям біля воріт Ганєва можна описати лише двома абзацами.

Перший шанс вирвати перемогу змарнував Проценко. На 76-й хвилині Арбітр призначив штрафний удар майже по центру воріт на відстані 20-22 метрів від рамки.

Кожем’яченко пробив на силу, м’яч зумів протиснутися між гравцями стінки і опинився на нозі у Проценка, якому ніхто не заважав бити метрів з 5-6. Але 18-річний півзахисник пробив на півметра вище воріт.

А найбільш реальну нагоду забити переможний м’яч на 85-й хвилині змарнував Алаєв. Гетьман, підключившись до атаки сильно пробив з лівого кута штрафного майданчика в дальній кут воріт Ганєва. Той відбив, але прямо на ногу Алаєву. Форвард «Десни», мабуть, вже бачив м’яч у сітці після свого добивання, але врятував одеситів Гуцол, який виніс шкіряну кулю в поле з лінії воріт.

Анастасія Мельничук, спеціально для UA-Футбол


Десна – Чорноморець-2 1:1

Голи: Кожем’яченко, 45+1 – Алєксандров, 44

Десна: Вітів, Панчук, Гетьман, Єлісєєв, Олійник, Велієв (Тітомир, 68), Волков (Проценко, 67), Рева (Гулордава, 57), Таран, Алаєв (Орєхов, 87), Кожем’яченко.

Чорноморець-2: Клищук (Ганєв, 46), Бабенцов, Гуцол, Салівон, Сербул, Березовський (Галаган, 89), Сердюченко, Гавриленко, Владов, Слінкін, Алєксандров (Кулішенко,73, Шульц, 90+1).

На 72-й хвилині вилучений Владов (друга жовта картка


Схеми гри команд:


Десна:

                       Вітів

Панчук    Гетьман    Єлісєєв    Олійник


Волков    Рева         Велієв      Таран


           Алаєв     Кожем'яченко



Чорноморець-2:

                         Клищук

Сербул      Салівон      Гуцол       Бабенцов

                     

                         Владов

Сердюченко  Гавриленко Слінкін  Березовський


                      Алєксандров

Восхитительные и чарующие проститутки Красноярска предлагают интим услуги на высшем уровне
Переглядів: 1300 | Додав: FAUST | Рейтинг: 4.3/3 |
Всього коментарів: 1
1 zloy xoxol  
0
нет зрелища печальнее на свете...
ни тебе психологии победителей ни мастерства ни желания ...
вобщем не сложилось с мотивацией...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024