Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2009 » Вересень » 22 » Десна - Дністер. Анонс.
Десна - Дністер. Анонс.
22:42

Перед матчем

Сказати, що наш наступний суперник команда непередбачувана – все одно, що нічого не сказати. Овідіопольский Дністер, здавалося б, стартув гірше нема куди, здобувши лише одну перемогу на виїзді у головного і, судячи з усього, беззаперечного аутсайдера ліги – ФК Харків. Але позаминулого туру взяв і розніс дома під горіх лідера чемпіонату – ПФК Севастополь. Звісно, що з боку кримчан була недооцінка суперника, але це не зменшує заслуги Дністра, який, втім, в наступному турі благополучно програв тернопільскій Ниві. Лише одна вагома перемога і 20 пропущених мячів (передостанній показник чемпіонату) свідчать про великі проблеми у грі овідіпольцев, якими можна і треба скористатися. Головне не недооцінювати суперника.

Не відрізняється впевненістю і Десна, але залікові бали останнім часом набирає стабільно і досить неочікувано збирається вже на 6 сходинку турнірної таблиці. А там і до третьої недалеко, якщо завтра переможем. Тим паче, що вже у неділю доведеться приймати у себе фаворита змагань – луцьку Волинь .

 Але, як би гарно не складались останнім часом результати нашої команди, чомусь постійно не покидає враження важкості у грі. Перемоги, які здобуваються часто на жилах і на останніх хвилинах матчів. З іншого боку – чи могли ми мріяти перед початком чемпіонату навіть про таке? Питання риторичне.

 

Склади команд

В міжсезоння Дністер втратив цілу групу гравців, але зберіг лідерів – Полтавця і Мочуляка. Ці два ветерани, незважаючи на вже поважний вік, задають малюнок гри Дністра. Причому досить вдало – з 13  командних голів на іх рахунку 6. Також потрібно звернути увагу і на Качура – досить небезпечний і досвідчений нападник.

У Десни, через перебір жовтих карток, не поїде до Овідіополя Петро Кондратюк. Залишились питання і по Сердюку, якого замінили в першому таймі гри з Олександрією через травму. Сподіваємось, що нічого серйозного у Ярослава немає.

 

Статистика протистоянь

У рамках чемпіонатів України Десна та Дністер застрічалися 4 рази. Лише 1 раз перемогу святкувала наша команда. +1=0-3.

Різниця мячів 2:6

Переглядів: 1012 | Додав: FAUST | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 1
1 ))))))  
0
Только Чернигов,только победа!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024