Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Жовтень » 5 » «Десна» - «Єдність» 5:1
«Десна» - «Єдність» 5:1
20:10

Обласне дербі можна легко поділити на три майже рівні за часом частини. Перші і останні півгодини команди тішили публіку відкритою грою, а хвилини перед перервою і після неї фактично стояли на полі. Можливо, таким чином футболісти вирішили збільшити собі час для відпочинку.

Матч почався так, що вболівальники, які запізнилися на стадіон, змушені були дуже про це пошкодувати. Перша ж атака гостей на ворота Ширяєва завершилася взяттям воріт. Це капітан «Єдності» Стецюк протягнув м’яч з центра поля майже до штрафного майданчика і, незважаючи на купу суперників перед собою, наважився на удар. Той вийшов не сильним, але дуже точним. Та ще й чернігівський голкіпер, мабуть не побачив момент удару і запізно зреагував, не зумівши витягнути м’яч, що потрапив майже в кут воріт.

Програвати абсолютному аутсайдеру групи не входило в плани «Десни», і вже за три хвилини рахунок зрівнявся. Вихованець чернігівського футболу Денис Скепський, який вісім років не стільки грав в київському і московському «Динамо», скільки боровся з важкими травмами, класно навісив з лівого флангу у воротарський майданчик «Єдності», де Радченко, незважаючи на протидію (вірніше, на її імітацію) легко переправив м’яча у сітку.

Тут же стадіоном прозвучала «реклама» Дениса і обласної федерацію футболу, яка змогла повернути талановитого футболіста до рідних пенатів. Ніколи нічого подібного раніше над чернігівським стадіоном не лунало. Мабуть, даремно, оскільки Денис за 10 хвилин до гольової передачі додав ще й гол. Це Радченко виконав «алаверди» Скепському, навісивши з правого флангу прямо на голову Денису, який з трьох метрів вивів «Десну» вперед. На трибунах тут же зажадали, щоб диктор сказав кілька хороших слів і про інших футболістів чернігівської команди. Може й вони надихнулися би…

Втім, вже за 5 хвилин про це забули, оскільки події на полі набрали додаткових обертів. Інтриги додали (здавалося, куди ще цікавіше!?) арбітри. Головний суддя не звернув увагу на епізод, що стався в центральній зоні «деснянської» половини поля, але йому допомогла асистент Наталія Алексахіна. Після короткої консультації суддя показав червону картку Павельку, який ще довго не міг зрозуміти за що саме він покараний. Судячи з усього, в протокол цей епізод потрапить з формулюванням «фол останньої надії». Хоча здалося, що Стецюк (безумовно, найкращий гравець у складі «Єдності») навмисно врізався в суперника, коли, прокинувши собі м’яч на хід, побачив, що Ширяєв вийшов з воріт і буде на м’ячі першим.

Натхненні чисельною перевагою, гості тут же тричі протягом двох хвилин завдали трьох класних ударів по воротам Ширяєва. Двічі голкіпер переправляв м’ячі на кутові удари, витягаючи їх з-під самісіньких стійок, а втретє взяв удар намертво.

На вилучення чернігівці замінами не відреагували – Кондратюк сів дещо глибше в центр поля, а на його місце з флангу перейшов Скепський. А от гості провели заміну вже в першій половині гри. Керманич «Єдності» посадив на лавку Вересоцького. По-перше, з-під нього свій гол забив Скепський. А по-друге, він протягом двох хвилин легко програв боротьбу суперникам. І якщо удар Акчуріна прийняла на себе стійка воріт, то Кондратюк виявився точнішим, поклавши м’яча в в «дев’ятку» ударом з лінії штрафного.

Після третього голу «Десни» гра заспокоїлася. Чернігівці резонно стали грати обережніше, а гостям явно не вистачало класу, щоб навіть у більшості завдати проблем суперникам. Так продовжувалося і до перерви, і перші 15 хвилин другого тайму.

Аж поки на довгий не відгукнувся Акчурін. Він прийняв передачу, але з воріт за межі штрафного майданчика уже вискочив Плюснов, який ногою спробував повернути м’яч на чужу половину поля. І треба ж так було статися, що влучив воротар в… сідниціуроки гитары для чайников Акчуріна, який відвернувся, щоб не отримати удару в обличчя. Від п’ятої точки чернігівця м’яч і влетів у порожні вже ворота.

Після цього голу стало зрозуміло, що навіть в меншості в цьому матчі «Десна» очок не втратить. Отже, господарі дозволили собі пограти трохи агресивніше попереду, що дало свій результат. Підопічні Олександра Дериберіна могли забивати ще, як мінімум зо три голи (Скепський не реалізував вихід сам-на-сам, Полтавець не зумів перекинути голкіпера, а за фол на Герасименку, арбітр не наважився призначити пенальті), але забили лише раз. Пенальті за гру рукою чітко реалізував капітан «Десни». Гості спромоглися лише на одну пристойну атаку наприкінці мату, коли м’яч після удару Скиби влучив в поперечину.

Переглядів: 1053 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 bangura10  
0
Мда хороший матч был.....хоть и удалил за свои ж ошибки в обороне,но всёж наша команда порадывала черниговских болельщиков! :D

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024