Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Жовтень » 4 » "Десна" - "Оболонь-2" 2:0. П’ять хвилин для перемоги
"Десна" - "Оболонь-2" 2:0. П’ять хвилин для перемоги
15:45
«Десна» (Чернігів) - «Оболонь-2» (Київ) – 2:0

Голи: Кондратюк, 55, Майданевич, 60 (автогол)

«Десна»: Федоренко – Жук, Каваців (Бриль, 79), Мельник, Анеліков – Стеценко – Луценко (Черненко, 81), Кондратюк, Бовтрук (Акчурін, 84) – Чепурненко (Воронченко, 87), Бровкін (Малюк, 90+1).

«Оболонь-2»: Онопко – Майданевич, Іашвілі, Юзефович, Семенов (Шкаврон, 62) – Котенко (Бондаренко, 82), Сокуренко, Іващенко (Месхія, 64), Мякушко, Козак – Яковенко.

Попередження: Стеценко, Каваців – Іващенко, Мякушко, Месхія

Підопічні Олександра Рябоконя спробували вже в дебюті матчу відкрити рахунок. Перша ж атака «Десни» (стартовий свисток, розіграш в центральному колі і діагональ на прудконогого Бовтрука) завершилася небезпечним ударом з гострого кута. Захисники прийняли удар на себе. Наступна атака на 2-й хвилині – і Чепурненко отримує шанс виконати перспективний штрафний удар (прямо по центру воріт з відстані 26-28 метрів). Цього разу завадити м’ячу потрапити в сітку зміг воротар киян.

Самая лучшая и дешовая Одежда больших размеров оптом .  Наш интернет-магазин, предлагает оптовую продажу женской одежды больших размеров -  модели немецких торговых марок CHALOU, APRICO,  SEMPRE PIU.  

 
А потім настав час згадувати класичне КВН-івське «ща выступаем на расслабоне…» (дякуємо збірній Краснодарського краю «БАК-Соучастники») Не напружуючись, господарі дограли до свистка на перерву. Фактично за весь цей час «Десна» створила півтора моменти біля воріт дублерів «Оболоні», але Бовтрук після шикарного проходу Луценка правим флангом і прострілу з вигідної позиції пробив так, ніби все життя мріяв грати в регбі. Ще «півмомента» запишемо на Анелікова і Кондратюка. Перший навісив з лівого флангу, а другий чиркнув головою, підкорегувавши політ м’яча. Незважаючи на те, що це сталося в 4-5 метрах від воріт, Онопко встиг зреагувати на такі зміни в траєкторії.

Що стосується гостей, то в їх складі чи не єдиною світлою плямою був син головного тренера молодіжної збірної Павла Яковенка (і брат Олександра Яковенка, що зараз непогано виступає за «Андерлехт») Юрій. Цибатий форвард киян кілька разів видряпував м’яч у чернігівських захисників, вдало грав корпусом, але зазвичай робив все це без підтримки партнерів, а отже – без реальної загрози воротам «Десни».
Лише одного разу наполегливість і активність Яковенка-наймолодшого дала дивіденди. Одинадцятий номер пивоварів обіграв Жука і віддав класний пас в район 11-метрової позначки, де самотньо стояв Котенко. Колишній форвард/атакуючий хавбек «Дніпра» і ще кількох клубів вищої ліги мав час і зупинити м’яч і подивитися на ворота, але вирішив пробити з льоту. Але корпус не поклав і переплюнув Бовтрука у вмінні грати в регбі – м’яч полетів значно вище воріт. Після цього стало зрозуміло, чому гравець, якого колись вважали найталановитішим вихованцем «Дніпра» так і не заграв на високому рівні.
Другий тайм чернігівці розпочали не набагато швидше, ніж догравали перший, але для перемоги вистачило і цього. Протягом п’яти хвилин «Десна» (а конкретніше – Кондратюк) мала забивати тричі, але результативними виявилися лише дві атаки – перша і третя.

Для початку Анеліков і Кондратюк повторили епізод з першого тайму – навіс з флангу захисника і екс-капітан «Десни» головою підрізає м’яч в дальній кут. 1-0.

За хвилину дев’ятий номер команди господарів б’є зі штрафного і воротар рятує команду, витягнувши м’яч з того ж самого кута воріт, куди трішки раніше він вже залітав. Не 2-0.

Наступна атака і Кондратюк має шанс увірватися в карний майданчик гостей з Майданевичем «на спині», але капітан «Оболоні» не дозволяє йому цього зробити досить оригінальним способом – відправляючи м’яч у власні ворота. 2-0.

Слід відзначити, що всі три описані вище атаки розпочинав Вадим Бовтрук, якого справедливо визнали кращим гравцем матчу.

І знов почалася гра «на розслабоні», яка лише іноді ставала цікавішою. Наприклад, коли футболісти поштовхалися за мотивами недотримання пивоварами принципів фейр-плей (поки Чепурненко лежав на газоні кияни провели атаку), за що отримали три попередження на дві команди. Або коли Яковенко ледь не півхвилини «танцював» з м’ячем в чужому штрафному майданчику, а зібравши навколо себе купу суперників віддав пас на Мякушка. Той виявився не регбістом і в надзвичайно вигідній ситуації пробив несильно низом в дальній кут. На щастя господарів м’яч розминувся з воротами на кілька сантиметрів.

А щоб картина була максимально повною, слід згадати ще дві швидкі контратаки «Десни». Проте Луценко вихід сам на сам не реалізував (Онопко виграв дуель у хавбека), а простріл Черненко у воротарський майданчик завершився двома невдалими шпагатами у виконанні Кондратюка і Бровкіна. Обидвом гравцям «Десни» не вистачили лише кількох сантиметрів, аби занести м’яч в ворота.
Переглядів: 1104 | Додав: azzi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 Leeds_Unt_(MC)  
0
с победой! +10 ..отлично

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024