Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Вересень » 26 » В Хмельницький за черговою перемогою
В Хмельницький за черговою перемогою
19:25

Четвер, 27 вересня. 15:30. м. Хмельницький. Стадіон СК«Поділля»

Арбітр матчу: Омельченко О.В. (Донецька обл.)

Асистенти арбітра: Соботюк Р.С. (Житомир), Вітт О.Ф. (Київ)

4-й арбітр: Беринда А.В. (Хмельницький)

Інспектор: Дем'яненко В.М. (Мукачеве))

Дев'яте місце другої ліги, група А – Перше місце другої ліги, група А

Баланс зустрічей в усіх турнірах: 6: +5=0–1, 12:3 на користь Десни.

На полі Динамо: 3: +2=0-1, 4:1 на користь Десни.

 

Друге коло першого етапу чемпіонату чернігівська «Десна» відкриє матчем в Хмельницькому з місцевим «Динамо». Матч буде зіграний на два дні раніше за інші зустрічі в турі. Причинами цього є зайнятість стадіону, на якому будуть проходити заходи щодо святкування Дня міста. Тому на відпочинок гравцям «Десни» відведено лише три дні. Але це не повинно вплинути на перед матчеві розклади. Чернігівці будуть беззаперечними фаворитами у зустрічі і отримання трьох очок входить в їх обов'язкову програму.

«Динамо» зараз переживає не найкращі часи. Команда знаходиться в нижній частині турнірної таблиці і веде боротьбу за виживання в лізі (як турнірну так і фінансову). Нижче їх знаходяться тільки «Єдність» і «Кристал». До речі лише з цими командами динамівці спромоглися здобути свої дві перемоги і залишити ворота в недоторканності. Так остання гра тиждень тому проти «Кристалу» завершилась мінімальною перемогою завдяки влучному пострілу нападника хмельничан, Микити Донгаузера. Хоча насправді гості контролювали м’яч більшу частину зустрічі і нанесли вдвічі більше ударів по воротах, але воротар «Динамо» в цей день був надійним.

В загалі проблеми динамівців криються не тільки і не стільки в захисті (за перше коло команда пропустила лише одинадцять м'ячів, що є четвертим показником в групі), скільки в організації атаки. Хмельничани спромоглися забити лише шість м'ячів, що є найгіршим показником в другій лізі. 

Але проблеми в атаці є далеко не єдиною причиною постійних втрат очок. «Динамо» очолює список самих недисциплінованих команд другої ліги. За десять турів гравці команди отримали шість червоних карток (з кубковою грою сім) і з три десятки жовтих. Найбільше в цьому плані відзначився молодий центральний захисник Максим Дем'янчук (на його рахунку 3 червоні картки). До речі саме через ці причини він пропустить і поточну зустріч з «Десною». Також скоріше за все не зможе зіграти і основний півзахисник динамівців Олександр Шимко. В нього перелом носа, який він отримав ще в матчі з пивоварами.

У «Десни» також є свої проблеми зі складом. До вже травмованих Володимира Чуланова і Єгора Картушова, приєднався Олександр Бриль, який отримав травму в матчі з «Ворсклою». Тому на лівий фланг захисту ймовірно повернеться Денис Анеліков. Напевно, очікувати змін, в порівняні з кубковою грою,  слід і в центрі півзахисту. З перших хвилин повинен з'явитися кращий бомбардир команди Петро Кондратюк, який в матчі з «Ворсклою» вийшов лише на останні двадцять хвилин матчу. В атаці Олександр Рябоконь теж може вдатися до ротації. Благо там у тренера є з кого вибирати.

На перед останок не можна не згадати, що команди в цьому сезоні вже двічі зустрічалися. В матчі першого кола в Чернігові «Десна» здобула впевнену перемогу 3:0 (забивали Луценко, Кондратюк і з пенальті Фурта). Другий матч відбувся вже на кубок і саме в Хмельницькому. Тоді також перемогу святкували деснянці, з рахунком 2:0 (голи Черненко та Бровкіна).

Тож, на що може розраховувати в цій грі Хмельницьке «Динамо» важко судити, але точно можна сказати, що «Десна» планує продовжити свою переможну серію над динамівцями до п'яти перемог. Нам лишається зачекати четверга і подивитись, що з усього цього вийде.

Травмовані: Володимир Чуланов, Єгор Картушов, Олександр Бриль (Десна) – Олександр Шимко, Михайло Денисов (Динамо)

Дискваліфіковані: Максим Дем'янчук (Динамо)

Орієнтовні склади:

ПРОГНОЗ НА МАТЧ: Перемога Динамо-5% : Нічия -15% : Перемога Десни-80%

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua

коммерческий ковролин
Переглядів: 1057 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 3
2 ecsys1  
0
Какой варченко? Воронченко а не варченко.

1 Игорь  
0
а Варченко и Акчурин зачем здесь????

3 azzi  
0
это мнение автора) а не тренера)) smile каждое мнение имеет право на жизнь)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024