Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Листопад » 16 » «Єдність» Плиски – «Десна» Чернігів. Анонс матчу.
«Єдність» Плиски – «Десна» Чернігів. Анонс матчу.
11:59

«Єдність» Плиски – «Десна» Чернігів

Субота. 17 листопада. 14:00. с.Плиски. Стадіон «Єдність».

Прогноз погоди: Хмарно. Температура повітря +2…+3. Вітер 1-2 м/с.

 

Арбітр матчу: Мамчур В.В. (Миколаїв).

Асистенти арбітра: Трач Б.Б. (Тернопіль), Зора К.П. (Київ).

4-й арбітр: Федорок В.І. (Чернігів).

Інспектор: Шкільний С.А. (Київська обл.).

 

Поточна форма Єдності: ПВВПП – Поточна форма Десни: НВВНВ

Сьоме місце другої ліги, група А – Перше місце другої ліги, група А

 

Під питанням: Андрій Малюк (Десна)  

Дискваліфіковані:

 

Баланс зустрічей в усіх турнірах: 5: +2=2–1, 10:6 на користь "Десни"

На полі "Єдності": 2: +0=2–0, 3:3

Історія протистоянь в чемпіонаті і кубку України:

2010-2011. Друга ліга. Група А. 5 Тур. 22.08.2010

"Єдність" (Плиски) – "Десна" (Чернігів) 2:2

2010-2011. Друга ліга. Група А. 16 Тур. 23.04.2011

"Десна" (Чернігів) – "Єдність" (Плиски) 0:1

2011-2012. Друга ліга. Група А. 11 Тур. 01.10.2011

"Десна" (Чернігів) – "Єдність" (Плиски) 5:1

2011-2012. Друга ліга. Група А. 24 Тур. 15.05.2012

"Єдність" (Плиски) – "Десна" (Чернігів) 1:1

2012-2013. Друга ліга. Група А. 10 Тур. 15.09.2012

"Десна" (Чернігів) – "Єдність" (Плиски) 2:1

 

На свій останній виїзний матч в 2012 році "Десна" вирушає до Плисок, де зіграє з місцевою "Єдністю" в так званому обласному дербі.

Молода команда з чернігівської області почала відлік свого існування у 2001 році. За свою не багату історію "Єдність", ще будучи на аматорському рівні виграла аматорський кубок України (2003 рік), а згодом, в 2005 році стала чемпіоном Чернігівської області. Вже наступного року команду з Плисок прийняли до професіональної футбольної ліги та заявили до другої ліги, де по цей день вона і грає.

Цього сезону перед командою (як і всі минулі) задачі по підвищенню у класі не стоїть, тому головним завданням команди була боротьба за виживання і по можливості потрапляння в першу шістку та участь у весняній частині чемпіонату разом з квартетом найкращих команд групи А.

З другою частиною "Єдність", вже можна констатувати, що не впоралась, адже за два тури до закінчення першого етапу чемпіонату відстань від шостою місця складає сім очок і таким чином навіть теоретичних шансів потрапити туди не залишилося. Проте, є шанси ще до весни втратити сьому сходинку таблиці, а з нею напевно і місце в другій лізі(хоча регламент другої ліги річ неоднозначна і чи буде вилітати чотири команди з групи А чи ні ніхто точно сказати не може). В будь-якому випадку команда з Плисок нікому очок дарувати не збирається, вони можуть знадобитись і їй самій. Тим паче останні дві зустрічі команда програла з однаковим рахунком 2:0 (на виїзді з "Кристалом" та дома з "Нивою"), до цього була видовищна перемога в Києві над "Оболонню-2" 4:2 та дома над Динамо 2:1. Взагалі останнього разу "Єдність" залишала поле без пропущеного голу ще сім турів тому, коли в Черкасах команда здобула сенсаційну перемогу над Славутичем 1:0 (загалом за шість останніх матчів пропущено 13 м’ячів).

"Десна" на цьому фоні виглядає повною протилежністю. Беззаперечний лідер чемпіонату з відривом в десять очок, не пропускає у свої ворота вже чотири матчі, при цьому забити у ворота суперника в цьому сезоні(з урахуванням також і кубку) не змогла тільки один раз (минулий виїзний матч в Черкасах завершився по нулях). Здавалося б, на що в матчі можуть розраховувати господарі поля? Проти них говорить майже все... все крім очних зустрічей команд. Загалом їх було не багато, всього-на-всього п’ять, дві виграла Десна, одну Єдність, ще два матчі завершилися результативними нічиїми (1:1 та 2:2). І саме ці два матчі було зіграно на полі "Єдності", тому деснянцям, щоб перемогти, доведеться зламати виїзну традицію в Плисках.

Обидні команди отримають підсилення у вигляді повернення дискваліфікованих гравців, у "Єдності" це центральний захисник Василь Білий, у "Десни" таких двоє : центральний захисник Ярема Каваців і атакуючий півзахисник Євген Чепурненко. У зв’язку з цим, в центрі захистку в парі з капітаном Вадимом Мельников може вийти як Каваців так і Чуланов, менш ймовірно, що з’явиться Бриль. На флангах атаки конкуренція є ще більшою, на дві позиції претендує п’ять гравців (Луценко, Картушов, Бовтрук, Фурта, Черненко) і хто саме вийде в стартовому складі спрогнозувати практично не можливо.

Щодо тактики на матч, то навряд чи гості будуть відсиджуватись в обороні і напевно прикладуть максимум зусиль, щоб забрати центр поля і контроль над грою. Але, якщо згадувати минулий матч цих команд, то тоді "Єдність" особливо не відсиджувалась в обороні і що найбільш ймовірно не буде цього робити перед своїми вболівальниками. Таким чином, на глядачів(в т.ч. і фанатів з Чернігова, яких на матчі очікується не мало) буде чекати видовищний і ще вірогідніше результативний футбол, в якому господарям поля доведеться стрибнути вище голови, щоб зачепись бодай за нічию.


Орієнтовні склади: 

ПРОГНОЗ НА МАТЧ: Перемога Єдності – 10% : Нічия –30% : Перемога Десни – 60%

Сергій Вертіль спеціально для fcdesna.at.ua

Хотите знать точные прогнозы на спорт ? Тогда переходите к нам.
Переглядів: 1201 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024