Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Лютий » 10 » Хто тренуватиме "Десну"?
Хто тренуватиме "Десну"?
16:04

З триденним запізненням вийшли з відпустки футболісти чернігівської «Десни» - замість прогнозованого початку підготовки до весняної частини чемпіонату в другій лізі, який був запланований на 1 лютого, «деснянці» почали тренуватися 4 лютого.

Наразі в команді нема змін у складі – воно й не дивно, адже досі незрозуміло, хто буде головним тренером команди. А саме керманич буде визначати кого запрошувати до команди, а з ким припиняти співпрацю.

Олексій Скала, який тренував «Десну» восени 2010 року, за словами директора клубу Ігоря Ушарука, офіційно не залишав свою посаду, але зараз його з командою нема. Проте, Ігор Ушарук відзначив, що з паном Скалою ведуться перемовини стосовно його роботи в клубі. Щоправда, не уточний, про яку посаду йде мова.

Натомість, тренувальним процесом чернігівчан керує поки що Анатолій Беляй – 46-річний спеціаліст, з Запоріжжя, найвищим досягненням якого є срібні медалі першості України серед молодіжних команд 2007/08. Тоді очолюваний ним дубль запорізького «Металургу» в підсумковій таблиці поступився лише київському «Динамо».

Серед найвідоміших вихованців тренера – Тарас Степаненко, Сергій Кривцов (обидва зараз виступають у складі донецького «Шахтаря») та півзахисник «Металургу» Євген Опанасенко. Всі троє є гравцями молодіжної збірної України, а Степаненко навіть вже встиг дебютувати в складі національної команди.

В 2010 році Анатолій Беляй тренував «Фенікс-Іллічівець» з Калініного, що посів останнє місце в першій лізі за підсумками першого кола.

В рамках підготовки до другої частини чемпіонату «Десна» проведе три збори. В рамках першого, який зараз триває, чернігівська команда з 12 лютого візьме участь в Меморіалі Віталія Голубєва. В Києві «Десна» зіграє з молодіжним складом луцької «Волині», командою «Княжа» з селища Щасливе та столичними колективами – ДЮСШ-15 та збірної студентів Національного університету харчових технологій.

Наступний збір пройде в Криму, а щодо третього – керівництвом клубу розглядається два варіанти: Закарпаття чи Білорусь.

UA-футбол

Переглядів: 999 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.3/3 |
Всього коментарів: 6
6 nik78  
0
Планировали сборы в Крыму,сами торчат в Киеве,сайт не обновляется,нахер не нужна команда.

5 BADASHKA  
0
было же время когдато....
всё было класно!
а теперь кому реально нужна команда?
разве что фанам .. sad

4 nik78  
0
По ходу,не нужна никому команда.

3 Leeds_Unt_(MC)  
0
ДЮСШ - 15, университет ... чё вообще отрофироватся хотят ? ппц а не соперники ... да и с тренером неясно.. никому не нужна команда (

2 romashakhta.at.ua  
0
Прежде всего нужно сохранить состав, даже с теми игроками что были в первом круге можно добиться побед.

1 крот  
1
Зачем этот тренер котрый несмог нечего показать со своими футболярами в фене сейчас перетянит их сюда - и то будет что и там. Так что у нас нету своего - чтоб показал результат и сохранил людей которые показывали осенью в конце хороший результат.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024