Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Січень » 24 » Меморіал Макарова-2013. Десна (Чернігів) – ФК Буча (Буча) – 4:0
Меморіал Макарова-2013. Десна (Чернігів) – ФК Буча (Буча) – 4:0
01:29
Десна (Чернігів) – ФК Буча (Буча) – 4:0

Голи: Бровкін, 44, Малюк, 61, 66, Піщур, 89 (пен.)

Стартовий склад Десни: Федоренко, Акчурін, Каваців, Чуланов, Анеліков, Кобець, Сірота, Сірий, Бровкін, Анненков, Тімченко.

Поразка від чернігівської Десни аж ніяк не ставить крапку на участі ФК "Буча" у турнірі, навпаки бучанцям надана можливість показати свої бійцівські якості у середу 23 січня у матчі із ковалівським Колосом, адже програвши Динамо-2 ковалівці опустилися у зону вильоту і для порятунку та виходу у плей-офф селянам потрібна тільки перемога.

Що ж до сьогоднішнього матчу із Десною, не будемо забувати, грали ми з командою, яка претендує на вихід до першої професійної ліги, має непоганий підбір виконавців і чудову фізичну форму, тож завдання бодай не програти, виконати було вкрай важко, і як виявилося навіть неможливо.

Майже весь перший тайм бучанці вдало протистояли чернігівцям, мало того, команди грали на рівних і наші хлопці декілька разів могли вразити ворота суперника, але підводила вправність. Десняни були фартовіші, адже снаряд двічі потрапляв у сітку воріт, та обидва рази із положення по за грою, тому голи і не були зараховані, але втретє, на 43-й хвилині Бровкін забив таки чистий м'яч, сині повели в рахунку.

Ляпас у роздягальню завжди неприємно, але терпимо. Як вже згадувалося фізичні кондиції гравців Десни кращі ніж у бучанців, тому другу половину зустрічі ФК "Буча" розпочав важкувато, а два наступні пропущені голи взагалі мало не доконали, як виявилося у розмові із глядачами, що сиділи напроти лінії карного майданчика забивалися ці голи з порушенням, а саме з офсайду, обидва рази Малюк, сперечатись не буду, адже з точки на якій знаходився я визначитись було важко.
Але як би там не було бучанці боролися до кінця, навіть виснажені фізично гравці "Бучі" знаходили сили створювати небезпеку біля воріт суперника.

На жаль рахунком 3:0 на користь Десни голепад не закінчився. Під час однієї із атак чернігівців, коли загроза воротам бучан вже минула, Євген Радченко випадково чіпляє рукою нападника, за що і отримує "точку". Реалізував пенальті Піщур тим самим довівши рахунок до 4:0.



Выполнитьобмеры помещений
Переглядів: 880 | Додав: Serhey007 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024