Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Квітень » 14 » Нива - Десна 1:3
Нива - Десна 1:3
12:01
Дебютна домашня гра тернопільської Ниви у 2012 році завершилася поразкою (1:3) від лідера чемпіонату — чернігівської Десни.

Тернопільська публіка, яка добряче заскучала за грою мільйонів, могла бути позбавлена можливості спостерігати за діями своєї команди. Міськрада, якій належить стадіон,  відмовилася пускати глядачів, посилаючись на неготовність реконструйованої арени приймати людей. Однак, за лічені години до стартового свистка арбітра це питання вирішилося і глядачів запустили на стадіон.

Ще одна несподіванка з присмаком неочікуваності відбулася перед самим початком гри. Колишня легенда Ниви Ігор Яворський подарував команді комплект форми, яка була придбана за кошти діаспори у Канаді. На жаль, форма не відповідає ідентичним жовто-зеленим кольорам команди, позаяк вона виконана у жовто-синіх кольорах. Дарованому коню в зуби не дивляться, але ця ситуація викликала неоднозначні відгуки у багатьох вболівальників зі стажем.

Чернігівська Десна до Тернополя приїхала у ранзі фаворита і вже на перших хвилинах гри мала нагоду виходити вперед. Захисники господарів без опіки залишили Кондратюка і той з кількох метрів розстрілював ворота Данковича, але новачок Ниви з ударом впорався.

Згодом чернігівчани мали ще низку нагод для взяття воріт, але підопічним Стронцицького відверто щастило. До середини першого тайму жовто-зелені фактично не атакували, а капітан та єдиний нападник Гребінюк був на "голодному пайку". Тому гол, який забила Нива на останній хвилині матчу був не надто логічним, але водночас приємним.

Коба Шонія на своєму лівому фланзі розібрався із захисником та виконав навісну передачу, а Редван Османов, вистрибнувши з-за спини захисника переправив м’яч у дев'ятку воріт екс-кіпера Чорноморця Євгена Ширяєва — (1:0). Для Шонії це була друга результативна передача у сезоні. У минулому матчі проти Реал Фарму футболіст асистував Гребінюку.

У другій половині гри на полі була лише одна команда, яка по праву здобула перемогу. Десна, розпочавши тиск на ворота Данковича вже з перших хвилин другого тайму, так і не послабила його до завершення гри. Спочатку хтось із гравців Десни прямим ударом зі штрафного влучив у поперечку наших воріт, а за кілька хвилин рахунок було зрівняно. Це Чепурненко, не зустрівши опору з боку захисників Ниви, вистрілив з-за меж штрафного майданчика і влучив у нижній кут воріт — (1:1).

Ще за кілька хвилин м’яч знову струсанув поперечку воріт господарів. Друге взяття воріт лежить на совісті Плішки, який у простій ситуації не зміг приборкати шкіряну сферу і вона потрапила точно на ногу Чепурненку, який оформив дубль та вивів гостей вперед (1:2). А третій гол став наслідком неуважності захисту тернополян, які дозволили Яремі Каваціву розстріляти Данковича з кількох метрів (1:3).

Відверто кажучи, у другому таймі Нива не створила жодного толкового моменту. А Десна на класі "винесла" суперника, створивши цілу низку моментів. Зарано підопічним Стронцицького конкурувати із командами верхньої частини турнірної таблиці. Десна все таки провела три повноцінні збори перед стартом сезону, один із них у турецькій Анталії.

sports.te.ua
Скачать порно через торент.
Переглядів: 1461 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 Sined  
0
Полтавець грає у нас!!!

1 63  
0
Шановний DimaX! Проінформуй будьласка про зміни у команді. Полтавець , як я зрозумів грає у Миколаїві?. І понови сторінку "Команда". Їй вже рік. Дякуємо.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024