Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Вересень » 21 » ПЕРШІСТЬ УКРАЇНИ. ДРУГА ЛІГА (ГРУПА «А»). БЕЗПРОГРАШНА СЕРІЯ «СКАЛИ» ТРИВАЄ…
ПЕРШІСТЬ УКРАЇНИ. ДРУГА ЛІГА (ГРУПА «А»). БЕЗПРОГРАШНА СЕРІЯ «СКАЛИ» ТРИВАЄ…
20:28
ЛІДЕР «ЗАБУКСУВАВ» У СТРИЮ

«Скала» (Стрий) – «Десна» (Чернігів) - 1:1 (0:0).
20 вересня 2012 р. 16 год. м. Стрий. Стадіон «Сокіл». 10 градусів. 400 глядачів. Арбітр –
Віталій Сукравцев (Запорізька обл.). Асистенти арбітра – Дмитро Оганесян та Марина Стрілецька (обидва – Луганськ). 4-й арбітр – Ярослав Біць (Львів). Інспектор матчу: Олег Коваль (Одеса). Делегат ФФУ – Іван Калита (Чернівці).
«Скала»: 89. Василь Шпук, 16. Тимур Рустамов-к., 2. Роман Козак, 3. Михайло Басараб, 22. Юрій Антонів, 4. Олег Дмитренко, 33. Андрій Ковальчук, 14. Василь Цюцюра (7. Роман Іванов, 78 хв.), 11. Володимир Пришнівський (29. Володимир Кайдрович, 83 хв.), 10. Віталій Дністрян (8. Назар Кміть, 89 хв.), 88. Микита Зайченко, (9. Віталій Лазаренко, 33 хв.).
Головний тренер – Володимир Рева.
«Десна»: 1. Андрій Федоренко, 2. Вадим Жук, 22. Ярема Каваців-к., 8. Олександр Бриль, 3. Денис Анеликов, 7. Богдан Кобець, 9. Петро Кондратюк, 18. Вадим Воронченко (14. Євген Чепурненко, 64 хв.), 16. Роман Луценко (20. Руслан Черненко, 77 хв.), 21. Єгор Карташов (11. Вадим Бовтрук, 46 хв.), 10. Дмитро Бровкін (4. Вадим Мельник, 65 хв.).
Головний тренер – Олександр Рябоконь.
Голи: Василь Цюцюра (60) – Олександр Бриль (59).
Попередження: Олег Дмитренко (45+1), Віталій Лазаренко (57) – Богдан Кобець (83).


       Звітний поєдинок, як і два попередні домашні матчі проти хмельницького «Динамо» та тернопільської «Ниви», закінчився з таким же підсумковим рахунком. Стрияни, програючи за ходом поєдинку, зуміли відігратися.
       Дві команди налаштувалися на гру дуже серйозно. «Десна», враховуючи що черкаський «Славутич» звітний тур пропускав, мала можливість ще більше відірватися від переслідувача. А «Скала» в останнії трьох матчах набрала непоганий хід, здобувши сім очок. Тому стрияни прагнули розвинути ходу й у поєдинку проти лідера.
      Гра, незважаючи на дощ, який накрапав упродовж усієї зустрічі,  не могла залишити байдужими уболівальників. Вже з перших хвилин команди задали високий темп і не збавляли оберти до останніх секунд зустрічі. Гра йшла на зустрічних курсах і це не могло не подобатися.
       Перший гольовий момент створили господарі: Василь Цюцюра на 5-й хвилині пройшов своїм лівим флангом і м`яко навісив у центр штрафного майданчика, але на щастя для гостей Віталій Дністрян, високо вистрибнувши, все ж до м`яча не дотягнувся.
      На 11-й хвилині небезпечно прострілював лівий захисник «Скали» Юрій Антонів, а оборонець «Десни» Вадим Жук ледь не зрізав смугастого у власні ворота.
      Ще через хвилину Володимир Пришнівський своєю фірмовою передачею вивів у прорив Дністряна. Удар Віталія прийшовся поруч з правою стійкою.
      Гості відповіли стрімким проходом лівого «вінгера» Єгора Картушова, який нещодавно поповнив склад «Десни», перейшовши з луганської «Зорі». На 13-й хвилині Єгор на високій швидкості обійшов двох гравців «Скали», але простріл прийшовся на Михайла Басараба. Потім був ще небезпечний удар в дальній кут від Дмитра Бровкіна, але м`яч пролетів повз ворота.
     На 30-й хвилині, зриваючи швидку контратаку господарів, Олександр Бриль грубо врізався в Микиту Зайченка, після чого нападник «Скали» лише за допомогою лікарів залишив межі поля. Арбітр, натомість, не показав кривднику навіть жовтою картки.
      Ще більш незрозуміле рішення арбітр із Запорізької області прийняв на 59-й хвилині, коли у боротьбі за верховий м`яч зіткнулися два суперники. Віталій Сукравцев несподівано призначив штрафний удар, який і став фатальним для господарів. Удар «вісімки» «Десни» метрів з 20-ти майже по центру воріт був і сильним, і влучним – 0:1.
       «Скала» відігралася вже в наступній атаці. Капітан господарів Тимур Рустамов прострілив з правого флангу і першим відгукнувся Василь Цюцюра, який зігравши на випередження переправив шкіряного у ворота – 1:1. 18-річний нападник відзначився забитим голом у четвертій грі поспіль. Молодчина Василь! До речі, схожа атака була на 53-й хвилині. Тоді також Рустамов зробив забігання, прострілив, а Андрій Ковальчук першим відгукнувся і пробив, однак м`яч влучив у захисника і вилетів на кутовий.
      На 69-й хвилині хороша нагода забити вдруге була у команди з Чернігова. Вадим Бовтрук, який замінив після перерви найактивнішого у складі гостей Єгора Карташова, навісив з лівого флангу на Романа Луценка, але удар останнього головою був неточним. «Скала» відповіла ударом Цюцюри, якому асистував Дністрян. Але цього разу м`яч пролетів вище воріт.
      Запам`ятався ще удар зі штрафного Михайла Басараба на 71-й хвилині. «Десну» врятував воротар, відбивши смугастого на кутовий.
     У підсумку зафіксовано бойову нічию – 1:1. Отже, «Скала» продовжила свою безпрограшну серію, яка складає вже шість поєдинків. У першому колі залишилось провести лише один матч: 24 вересня у Южному «Скала» зіграє відкладений матч проти місцевого «Реал Фарму».

Результати матчів 11-го туру:

19 вересня:
«Оболонь-2» (Київ) – «Нива» (Тернопіль) – 2:4
20 вересня:
«Скала» (Стрий) – «Десна» (Чернігів) – 1:1
«Динамо» (Хмельницький) – «Кристал» (Херсон) – 1:0
ФК «Тернопіль» – СКА (Одеса) – 1:1
«Єдність» (Плиски) – «Реал Фарм» (Южне) – 1:1
патчи для PES 2013 торрент
Переглядів: 1082 | Додав: azzi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 Serhey007  
0
судя по обзору Десна играла очень даже неплохо и могли спокойно забирать 3 очка. если бы не этот Цюцюра. Не удержали его.
Ну и похоже бегала фактически основа, интересно как восстановятся к кубке, что за состав там будет

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024