Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Лютий » 20 » Шість чвертьфіналістів уже відомі
Шість чвертьфіналістів уже відомі
11:03
Четвертим зайвим у квартеті фаворитів став «Арсенал». Молодіжка прем`єрлігової команди, потішивши своїх наставників швидкострільністю в поєдинку з аматорським віце-чемпіоном України, таки поступилася путрівцям і тепер вище четвертого місця піднятися не зможе за будь-яких умов. Та й про четверту позицію молодим канонірам доводиться хіба що мріяти, бо динамівські юнаки, випереджаючи «Арсенал» на очко, матимуть справу з аутсайдерами з Теремків. А тим часом на турнірі зафіксовано перші хет-трик і самостріл. Обидві події відбулися в тому ж таки протистоянні канонірів з путрівцями. Символічний «трюк з капелюхом» (дослівний переклад англійського терміну «хет-трик») поталанило здійснити ситуативному путрівцю Олегу Якименку, а м`яч у свої ворота зрізав його нинішній одноклубник Олександр Дармостук. І щоб покінчити з цікавинками кончазаспівського походження, зауважу, що переможний м`яч у ворота «академіків» забив Олександр Мальцев, а інший широко знаний ветеран українського футболу з «Єдності-2» — Едуард Цихмейструк — не дограв зустрічі, зазнавши травми.

Натомість інтрига в групі, що базується на «Козак Арені» в Петропавлівській Борщагівці, нагадує сюжет добротно скроєного детективу. «Чайка» зазнала сенсаційної, проте закономірної поразки від «Рубіна» — і розпрощалася з надіями на виступ у чвертьфіналі. Стрілецьким дублем у пісківцідивитись мультфільми онлайнв ознаменував цікавий і безкомпромісний матч юний Володимир Луцьков, а переможний гол записав до свого активу Джемал Кизилатеш. Другої поспіль поразки з великим рахунком зазнали ковалівці. Однак у групі «Б» лише молоді пивовари вже забезпечили собі місце в стиковій стадії. На решту вакансій існує конкурс, і хтось з трійки претендентів — молодіжка «Волині», «Рубін» або «Колос» — у вівторок обов`язково стане четвертим зайвим.

Істотно розвиднилося в лютізькій групі. А коли турнірний дим розсіявся, з`ясувалося, що за межею чільної вісімки опинився чинний чемпіон області. Більше того, міжусобиця двох діназівських команд, навдивовижу вперта і безкомпромісна, спричинила ще й кадрові втрати для головного колективу вишгородського клубу. Бо його провідні виконавці — Вадим Костяний і Володимир Крохмаль — затіявши експрес-розбір «польотів» одразу після фінального свистка Віталія Васильєва, не знайшли нічого кращого, як заштовхати в снігову кучугуру й асистента арбітра. Обох покарано червоними картками, і тепер вони не зіграють проти «Дніпра». Відтак бучанці, що провалили свій виступ на Меморіалі Макарова, достроково стали чвертьфіналістами, а товариство їм на стиковій стадії складе «Діназ-2».

Група «А». Динамо-Академія — Єдність-2 — 1:2 (Шевченко, 51 — Лобцов, 53, Мальцев, 84). Десна — Теремки — 3:0 (Кондратюк, 15, пн, Макс. Гавриленко, 55, Рудченко, 75). Арсенал-мол. — ФК Путрівка — 4:5 (Дармостук, 18, автогол, Герасимов, 24, Михайлик, 49, Іванов, 82 — Цурупін, 13, Антоненко, 14, Якименко, 29, 31, 60). Десна — 10 очок, Єдність-2, Путрівка — по 9, Динамо-Академія — 4, Арсенал-мол. — 3, Теремки — жодного.

Група «Б». Чайка — Рубін — 2:3 (Богданов, 21, Городнюк, 48 — Луцков, 13, 15, Кизилатеш, 75). Волинь-мол. — Колос — 4:0 (Радченко, 25, 42, 50, Никитюк, 70). Оболонь-мол. — 7 очок, Волинь-мол. — 6, Рубін — 4, Колос, Чайка — по 3.

Група «В». Діназ — Діназ-2 — 0:0. Вилучення: Костяний, Крохмаль (обидва — Діназ). ФК Буча — Податковий університет — 2:0 (Ремезовський, 24, Єфіменко, 48). Лідер — Дніпро — 1:2 (Соколинський, 33 — Олексієнко, 8, Черняєв, 29). Буча — 10 очок, Діназ-2 — 8, Діназ — 5, Податковий університет — 4, Лідер, Дніпро — по 3.

Переглядів: 1369 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 сергей  
1
Мужики !Я Очень хочу чтобы Сумы вышли в первую лигу!Но по подбору игроков ваша команда хочет этого больше.Удачи и Вам и нам!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024