Єдина Країна! Единая Страна!


Меню сайту

Опитування

Ми в соцiальних мережах:



Друзі сайту
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Лютий » 17 » Стартував Меморіал Щанова
Стартував Меморіал Щанова
10:51

У Кончі-Заспі, де змагаються команди групи «А», дещо несподівано велику перемогу над арсенальськими резервістами здобули шістнадцятирічні «академіки» з «Динамо», з якими працюють Олексій Дроценко та Сергій Беженар. Особливо уважно за грою динамівських юнаків спостерігали Володимир Мунтян і Олександр Іщенко.

Такий же рахунок — 3:0, але на користь старших за рангом арбітр ФІФА Сергій Бойко зафіксував у матчі головних фаворитів групи — чернігівської «Десни» та ФК «Путрівка». Серед чернігівців були помітні досвідчений Скепський, а також потенційні новачки Юрченко, Чепурненко, Ткачук, Бовтрук, Гергелюк і Гетьман. Цікаво, що більшість з них свого часу виступали в аматорських і професійних командах Київщини, а лівий захисник Юрій Ткачук минулого сезону став срібним призером обласного чемпіонату в складі петропавлівської «Чайки». Оновлена путрівська дружина задіяла, зокрема, Якименка та Білоцерківця з «Інтегралу», а також повернула до своїх лав екс-борисфенівця Сахна і запросила недавнього каноніра з Білої Церкви Антоненка.

Успішною виявилася й тренерська прем`єра Вадима Шельменка в «Єдності-2». Його підопічні, серед яких були й екс-ірпінці з Гореничів Цихмейструк, Сухомлинов, Седлов, Пелах, а також ветерани Лагойда, Ткач, Якименко та перспективний Лісовський-молодший, розгромили київські «Теремки» й очолили турнірну таблицю групи після стартового туру. За команду Дмитра Макухи, до речі, зіграв син Анатолія Сіденка, відомого за виступами в Луцьку, Бородянки, Обухова — Сашко.

Тим часом на «Козак Арені» в петропавлівській Борщагівці сили суперників виявилися приблизно рівними. Пісківський «Рубін», очолюваний Віктором Юрченком, зіграв унічию з молодіжкою прем`єрлігової «Оболоні», а волинський резерв здобув вольову перемогу над віце-чемпіоном області й господарями стадіону. Правда, за кілька хвилин до фінального свистка борщагівець Козир забив і другий м`яч, однак арбітр Дмитро Денисюк гол відмінив, зафіксувавши порушення правил з боку партнера Козира — Бляхарського.

А в Лютежі, попри зимовий антураж, вирували пристрасті. Незадоволений арбітражем, оборонець бучанців Титов грубо штовхнув арбітра в спину — і вимушено зійшов з поля завчасно. Відтак слово за КДК, але в будь-якому разі стрижневий гравець володаря Кубка країни серед аматорів у наступній зустрічі одноклубникам не допоможе. Натомість найцікавішим виявився матч основної команди «Діназа» з юнаками «Лідера», котрі майже ні в чому не поступались чемпіонам.

Група «А». Арсенал-мол (Київ) — Динамо-Академія (Київ) — 0:3 (Тищенко, 18, Яремчук, 27, Сокол, 81). Десна (Чернігів) — ФК Путрівка — 3:0 (Малєй, 31, Радіонов, 38, Полтавець, 78). Теремки (Київ) — Єдність-2 (Плиски) — 0:4 (Цихмейструк, 2, Кутасевич, 22, Калиниченко, 74, 90).

Група «Б». Оболонь-мол. (Київ) — Рубін (Пісківка) — 1:1 (Каркіашвілі, 13 — Юрченко, 63). Волинь-мол. (Луцьк) — Чайка (Петропавлівська Борщагівка) — 2:1 (Радченко, 19, Акимов, 35 — Козир, 6).

Група «В». Дніпро (Київ) — Податковий університет (Ірпінь) — 0:4 (Ткаченко, 63, 82, Котов, 83, Клименко, 86). Діназ-2 (Вишгород) — ФК Буча — 0:0. Вилучення: Титов (Буча, 83). Діназ (Вишгород) — Лідер (Петропавлівська Борщагівка) — 2:1 (Продан, 6, Рябовол, 56 — Насімі, 2).

www.koff.org.ua 

sex shop николаев Спешите! БДСМ, Фетиш.
Переглядів: 1035 | Додав: DimaX | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Авторизація

Останній матч
13 вересня 2014
м. Чернігів
    
Десна 4:0 Гірник-Спорт

Наступна гра
20 вересня 2014
м. Кіровоград


Зірка - Десна


Турнірна таблиця

ФК "Десна". Всі права застережені. © 2024